Astro

Horoskop za ponedeljek, 21. junija

Andreja Novak / 090 77 85
21. 6. 2021, 05.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

V službi ne nasedajte govoricam, niti jih vi ne širite, da se ne zakomplicirajo odnosi in s tem vaše dopustovanje. Previdno z besedami, saj bodo močnejše kot orožje.

Bik

Odlične pogoje boste imeli za dobro delo, za napredovanje in vse pogovore v povezavi s službo. Če imate željo po poslovni selitvi v tujino, je sedaj čas za to.

Dvojčka

Dobro karierno obdobje se obeta, saj boste povsod naleteli na dober odziv in vrata vam bodo odprta. Zato izkoristite podporo zvezd in zares pokažite, kaj vas zanima.

Rak

Prijatelji in znanci bodo okrepili vaše službeno sodelovanje in pomembno bo, da se ne zapletete v težave zaradi njih. Nekateri stari strahovi bodo spet prišli na plano.

Lev

Sprostili boste svoja čustva in jih ne boste več skrivali pred javnostjo. Odprli se boste pogovorom s simpatijami in tudi spoznali odlične ljudi. Dobili boste podporo za vse.

Devica

Utrdili si boste poslovno moč in vpliv tudi širše v okolju. To vas bo veselilo, a sočasno boste čutili strahove ob preveliki odgovornosti. Raziščite v sebi, česa vas je strah.

Tehtnica

Pri delu boste konkretni in ne glede na to, da ne boste želeli večjih sprememb, vam bo usoda odpirala nove priložnosti, pri katerih boste samo nadaljevati v začeti smeri.

Škorpijon

Če boste imeli potrpljenje usmerjati svoje želje v poslu, boste dosegli velike uspehe. Večja verjetnost pa je, da vam bodo popustili živci in boste prestrašili vse sodelujoče.

Strelec

Verjeli boste, da čisto preveč delate, a sočasno boste večino časa se ukvarjali z drugimi stvarmi in ljudmi ter tako najbolj ustvarjali zmedo, pa tudi prepire.

Kozorog

Skozi kreativnost boste pokazali velik interes za napredovanje, vendar lahko, da boste s svojimi reakcijami ustvarili stres in vzdušje, ki bo vse kar nekako zamrznilo.

Vodnar

Zadovoljni boste in izkoristili priložnosti za napredovanje in za vzpostavitev novih poslovnih odnosov na naprej. Nekatere ideje vam ne bodo dale spati od navdušenja.

Ribi

Bodite pozorni na dogajanje, saj boste spremembe doživeli čisto naključno. Nekateri pogovori se bodo raztegnili globoko v noč, kar vas bo prevzelo s srečo in navdihom.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja