Napoved

Horoskop za soboto, 19. junija

Andreja Novak / 090 77 85
19. 6. 2021, 06.45
Posodobljeno: 19. 6. 2021, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne glede na to, da so vam odnosi na prvem mestu, a morate to bližnjim tudi pokazati. Ne mislite, da vam znajo brati misli, četudi se včasih obnašajo tako.

Bik

Precej boste odsotni zaradi poslovnih odločitev, kar ne bo ugodno vplivalo na vaše ljubezensko življenje. Zato se bolj strastno in intimno povežite s svojim partnerjem.

Dvojčka

Odlična podpora usode vas dobesedno sili v spremembe v ljubezni. Podprla vas bo pri iskrivih pogovorih, dobrih zmenkih in v zanimanju nasprotnega spola do vas.

Rak

Ne popuščajte družini in se ne odrekajte svojim pravicam zavoljo miru, ki ga želite z domačimi. Partner bo nemočen, saj mu boste instinktivno prikrili vso dogajanje.

Lev

Ljubezen bo podprla vaš trud, kar vas bo še posebej razveselilo. Z neverjetno lahkoto boste napredovali in se ne boste več obremenjevali z nepotrebnimi stvarmi.

Devica

Posvetite se ljubezni, saj vas bodo zvezde odlično podpirale v romantičnih nagibih. Če se boste lotili druženja z optimizmom, lahko pričakujete velike dobre spremembe.

Tehtnica

Prijetni pogovori in izkušnje iz preteklosti vas bodo odprle za dobro sodelovanje v ljubezni. Optimistični boste in samski naklonjeni simpatijam, ki vas bodo obletavale.

Škorpijon

Če boste uspeli svojo stastno energijo usmeriti v dobre cilje in jo ne boste vso porabili za prepire v javnostji ali urejevanje papirjev, potem boste na veliko osvajali.

Strelec

Pozorni boste na srce in pljuča, saj boste čutili pritiske ob vsej poplavi čustev. Zdelo se vam bo, da se vse spreminja, a se boste spreminjali samo vi in vaš pogled na svet.

Kozorog

Dober čas za strast in dobro razpoloženje, ki ga boste širili okoli sebe. Presenečenje boste za okolico, saj se boste tako sprostili v sprejemanju in čutenju ljubezni.

Vodnar

Kreativni boste pri ustvarjanju priložnosti za ljubezen. Okrepila se bo vaša strast in le stežka boste skrivali svoja čustva. Samski boste zadovoljni s priložnostmi in odzivi.

Ribi

Sreča vam bo sledila in še preden se boste zavedli, se boste ponovno zaljubili. Samski boste srečni, vezani pa ne boste točno vedeli, kaj narediti. Ljubezen bo vsepovsod.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja