Astronapoved

Horoskop za petek, 18. junija

Andreja Novak / 090 77 85
18. 6. 2021, 06.37
Posodobljeno: 18. 6. 2021, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Čustveno ste preveč občutljivi, da bi z lahkoto preživeli kritiko, ki se bo zgrinjala na vas. Zato tudi ne napadajte nikogar, saj se vam bodo maščevali in vas potisnili ob zid.

Bik

Malo preveč boste strogi do sebe in zaradi doma precej neprijetni. Sitnoba je namreč vaš obrambni mehanizem, ki pa ga imajo vaši domači počasi dovolj, zato se sprostite.

Dvojčka

Ne boste imeli časa za počitek in regeneracijo, a se ne boste obremenjevali. Sledili boste dogajanju in adrenalin vas bo držal pokonci. Nekaj časa še boste izdržali tako.

Rak

Na vsak način boste želeli nekaj dokazati, kar vam bo jemalo moč in spanje. Preveč ste se zapletli v lastne ideje ali obljube, da bi lahko kar izstopili. Najdite rešitev.

Lev

Dobre spremembe vam bodo sledile, saj se boste vsega lotili z dobro voljo. Ko boste točno vedeli, kaj želite, bo res samo še vprašanje časa, kdaj boste to realizirali.

Devica

Izgubljali boste nadzor nad vsem dogajanjem, kar bo globoko v vas lahko sprožilo paniko, a počasi se boste navadili in se odprli sreči v novostih. Zadihajte sproščeno.

Tehtnica

O vsem se boste prijetno pogovarjali in s srčno naravnavo uspeli v vsem, česar se boste lotili. Vseeno ne pozabite poskrbeti zase in za svoje dobro fizično počutje.

Škorpijon

V sebi boste čutili izjemno moč in lahko, da boste pretiravali z napori, kar se vam bo poznalo kasneje. Zdelo se vam bo zdelo, da lahko sproščeno naredite vse, kar želite.

Strelec

Če boste sproščeni, vam bo telo in zdravje dobro služilo. Skozi sodelovanje in odprto komunikacijo boste rešili preteklost in se odprli dobrim spremembam še danes.

Kozorog

Dobro se boste počutili v svoji koži ter se čudili vsem, ki se bodo čudili vam. Ne boste namreč videli, kako velika sprememba se dogaja z vami in je močno vidna javnosti.

Vodnar

Spreminjanje vas bo postavilo v nesugurnost, ki je pri sebi niste vajeni. Lahko, da se vam bo spremenila filozofija življenja in da boste bolj sproščeno pogledali na vse.

Ribi

Optimizem se bo prikradel v vaše življenje. Zdelo se vam bo, da je nekaj narobe, ker se boste tako dobro počutili. Že tako dolgo ste namreč bili utrujeni in melanholični.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja