Astronapoved

Horoskop za četrtek, 17. junija

Andreja Novak / 090 77 85
17. 6. 2021, 06.27
Posodobljeno: 17. 6. 2021, 07.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Zadovoljni boste, da se je končalo obdobje, v katerem ste sicer računali na večje uspehe, a se je vse kompliciralo in se je precej ljudi jezilo na vas. Sprostite se.

Bik

Zatirali boste iskrice strasti, samo da bi dokazali, da ste vredni zaupanja in stabilni v življenju. Lahko, da vam bo to slabo vplivalo na življenje, zato razmislite o vsem.

Dvojčka

Nova vrata se vam bodo odpirala hitreje, kot ste predvidevali. Ne bo vam dolgčas, komajda boste sledili povabilom. Idealen čas je za nove priložnosti za delo.

Rak

Cveteli boste in se odpirali ljubezni na poseben način. Če ste samski, jo lahko prav v tem obdobju spoznate. Pazite pa, da s svojimi besedami ne uničite prvih srečanj.

Lev

Srečni boste, ker se vam še ne bo potrebno odločiti, sočasno boste vedeli, da vas bo simpatija čakala in da ljubezen med vama ne bo kar izginila. Vezani boste malo razočarani nad partnerko.

Devica

Čustva vam bodo zameglila trezno presojo in vas bodo nekatere stvari zmedle, tako da vas bo usoda vodila v drugo smer. Ne boste pa se upirali strasti in ljubezni.

Tehtnica

Lahko da boste pretiravali z alkoholom in se predali strastem, kar bo presenetilo predvsem vaše prijatelje, ki se jim bo zdelo, da vas do sedaj sploh niso zares poznali.

Škorpijon

Strast vas bo vodila v svojo smer in lahko, da boste zato izgubili prijatelje oz. jim za nek čas zaprli vrata. Ne skrivajte se več pred spremembami, stopite jim nasproti.

Strelec 

Poslovno boste vse bolj uspešni in veselilo vas bo, kako z lahkoto realizirate svoje ideje in kakšen uspeh doživljajo. To vam bo dodalo volje, da boste spet pretiravali.

Kozorog

Ne čakajte, da se vse uredi, pojdite v akcijo in skozi delo uredite odnos do življenja ter sebe. Dovolite si spremeniti način sodelovanja in sproti ter iskreno komunicirajte.

Vodnar

Preveč odprti boste v javnosti in prehitro obljubili stvari ter se spravili v težave. Sicer vam bo žal, a ne boste želeli prelomiti besede, zato se boste potrudili in rešili vse.

Ribi

Odlično počutje vas bo vodilo v akcijo in po dolgem času se boste sproščeno družili. Našli boste dobre zaveznike in sreča bo vse bolj prisotna v vsem, kar boste počeli.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja