Astrosvet

Horoskop za torek, 15. junija

Andreja Novak / 090 77 85
15. 6. 2021, 06.22
Posodobljeno: 15. 6. 2021, 07.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Popolnoma jasno vam bo, kaj se dogaja, pa ne boste mogli ustaviti usode. Zato sprejmite spoznanja, ki vam bodo prav prišla, da boste ohranili svojo svobodo.

Bik

Navidezno boste polni optimizma, a v sebi boste imeli zapisan neusmiljen način za rezultate. Če bi se sprostili in si dovolili spremembe, bi imeli veliiko več od življenja.

Dvojčka

Usoda vas bo izzivala, da sprejmete vodilno vlogo. Pokažete, iz kakšnega testa ste! In ne boste se mogli več pritoževati, da nimate priložnosti, zato izkoristite ta napredek.

Rak

Ne mislite, da ste v senci žarometov, poglejte realno na življenje. Pomembno je, da ohranite zbranost ter poskusite sodelovati z vam naklonjenimi ljudmi. Ne izgubite se.

Lev

Odličen čas za vaše osebno in poslovno napredovanje, saj boste imeli dovolj energije za vse, česar se boste lotili. Vsi vam bodo naklonjeni, a vi pokažite srce pravi osebi.

Devica

Odkrit pogovor vam bo rešil življenje, zato se ga ne branite. Usoda vam daje možnosti, da pogledate vse izbire in na novo ovrednotite vse, kar vam je pomembno.

Tehtnica

Ohranite čustva, četudi bodo tudi javno vidna. Iskrice strasti bodo vidne vsem in nekdo bo zaradi ljubosumja hladen do vas. Ne obremenjujte se in ne zapirajte srca.

Škorpijon

Če ne boste svoje notranje moči dobro vpeljali v življenje, se vam bo sama izmuznila na manj prijeten način. Poglejte, kaj vas dela nesrečne in se odločite za spremembe.

Strelec

Ne boste razumeli, kako se je ponovil star scenarij, za katerega ste si obljubili, da se vam ne bo nikoli več ponovil. Opustite pričakovanja in ne govorite več o preteklosti.

Kozorog

Odločite se za spremembe in odprlo se vam bo več poti, a nujno sledite srcu. Nihali boste, saj ne boste želeli nikogar užaliti, a je bolj pomembno, da sledite željam.

Vodnar

Odlične načrte imate, a vprašanje je, če bodo vsi želeli sodelovati. Zelo strogo ste namreč vse zastavili in pustili zelo malo svobodne volje, kar bo nekatere odvrnilo.

Ribi

Odlično počutje vas bo podprlo v dobrih odnosih in optimizem vas bo zajel. Skozi dobre in iskrive pogovore si boste zaželeli sprememb, ki bodo hitro izvedljive.

oa
Andreja Novak