Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Ne sprašujte za nasvete ali mnenja, samo sledite svojemu srcu in notranji intuiciji. Ko boste v miru s sabo, vam naj bo to znak, da je čas za korake naprej. Odlično vam bo.

Bik
Ne branite se ničesar, temveč komunicirajte ter sodelujte z vsem, kar vam bo dan prinesel. Napredovanje v vseh pogledih vas čaka, samo sprostiti se bo potrebno.

Dvojčka
Zaupajte si in sodelujte v razpravah ter pobudah, saj lahko prav sedaj veliko dosežete in tako posredno napredujete v življenju. Posvetite se temu, kar najbolj obvladate.

Rak
Odločite se, da je čas za spremembe in se posvetite življenju na konstruktiven način. Ne dajajte pozornosti negativnim čustvom, ki vas vlečejo navzdol, raje si zaupajte.

Lev
Ohranjajte vsa spoznanja iz tega obdobja. To vam bo dobra popotnica za naprej, saj boste dojeli smisel dobrega magnetizma obilja in ljubezni, ki ga nosite globoko v sebi.

Devica
Dober pogovor in razmislek vam bo pomagal, da boste lažje razumeli smisel vsega, čeprav se ne boste še sprostili, dokler ne boste dobili potrjenih uradnih papirjev.Tehtnica
Poslovno boste odprti za predloge in ideje, a boste za vse potrebovali svoj čas. Priložnosti se bodo odpirale in lahko boste izbirali, kam boste zapeljali svojo kariero.

Škorpijon
Možno, da boste prepirljivo naravnani in želeli s hitrimi dejanji popraviti pretekle napake, a se ne bo izšlo. Samo pomiritev z bližnjimi in ureditev odnosov bo smiselna.

Strelec
Nikakor ne boste mogli slediti navodilom in s tem boste vznemirjali vse sodelavce ter ustvarjali zmedo, pa tudi prepire. Ne boste se mogli skriti, zato začnite sodelovati.

Kozorog
S sodelovanjem boste pokazali interes za napredovanje, vendar lahko, da boste s svojimi reakcijami ustvarili stres in čudno vzdušje, da se bodo priložnosti odmaknile.

Vodnar
Zadovoljni boste in izkoristili priložnosti za napredovanje in za vzpostavitev novih poslovnih odnosov na naprej. Nekatere ideje vam ne bodo dale spati, pišite si jih.

Ribi
Skozi sodelovanje boste dosegli več kot sami, kar vam je že jasno. Vseeno boste malo rezervirani pri prošnjah za pomoč, dokler se vam ljudje ne bodo kar sami ponudili.