Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Odlično počutje vam bodo rušila nemirna čustva prijateljev, ki ne bodo razumeli, da imate svoje življenje in da ne morete skočiti na pomoč vedno, ko si to zaželijo.

Bik  
Ne silite drugih v to, kar morate sami narediti zase. Ne vztrajajte v stvareh samo zato, da dokažete, da ste imeli prav ali da ste močnejši v karakterju in telesu.

Dvojčka
Novosti vam bodo odpirale odlično pot življenja. Nemirni boste, saj se boste odločali za vam pomembne stvari, ki bodo kmalu obrodile sadove in vam izboljšalo življenje.

Rak
Zaupljivo boste sledili boste usodi in če boste optimistični in predani, se boste odlično počutili. S trmo in upiranjem vsemu, pa boste zašli in se vse bolj  jezili.

Lev  
Vzhičeni boste nad spremembami, čeprav vam je že jasno, da se boste morali odločiti. Navdušenje vas bo vodilo in zato odločitve po srcu ne bodo zares težke.

Devica  
Želeli si boste manjših sprememb, ki pa bodo sprožile verižno reakcijo. Še dobro, da ne boste tega takoj vedeli, sicer ne bi šli v to. A vam bo prineslo srečo in uspeh.

Tehtnica  
Navdušeno boste sledili dogajanju in odkrivali svoje lepše energije. Zavedali se boste starih pritiskov okolja in ljubosumja, a se boste zavesto odločili, da se distancirate.

Škorpijon  
Obremenjeni boste z vsemi, ki vas bodo želeli spreminjati ali vam pomagati tam, kjer ne potrebujete pomoči. Jezili se boste in s pretiravanjem nekaj prehitro prekinili.  

Strelec    
Optimistični boste in zdelo se vam bo, kako dobro se z vsemi razumete. Lahko, da boste pretiravali z navdušenjem, zato raje preverite, kaj si želijo vaši sodelavci.

Kozorog  
Iskali boste priložnosti za spremembe, pa vam ne bo uspelo. Podzavestno se jim boste upirali. Zato je bolje, če sledite intuiciji in si naredite vse skupaj bolj zabavno.

Vodnar  
Želeli si boste sprostitve, a boste preveč strogi. Ne pričakujte od drugih nekaj, kaj sami ne bi naredili za njih. Tako boste čisto preprosto rešili zmedo in pričakovanja.  

Ribi  
Zadovoljni boste ter optimistični pri delu. Polni boste idej in s sodelovanjme dosegli veliko. Tudi fizično počutje se vam bo izboljšalo in začeli boste verjeti v svoje sanje.