astrologija

Horoskop za četrtek, 3. junija

Andreja Novak / 090 77 85
3. 6. 2021, 06.35
Posodobljeno: 3. 6. 2021, 07.08
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Občutljivi boste na javno mnenje in želeli okrepiti dobre novice, a se bo vse obrnilo drugače in lahko izpadete neresno. Sprostite se in počakajte na boljšo priložnost. 

Bik  
Naredite lahko večje premike doma in v poslu. Ne glede na posebne želje, vam bodo vsi pripravljeni ugoditi, kar vas bo presenetilo. Spoznali boste, da imate prijatelje.  

Dvojčka  
Samski se v tem obdobju odprite za ljubezen. Dobili boste številna dobra povabila. Vseeno boste bolj zadovoljni, ko si boste med prijatelji pridobili nove zaveznike.  

Rak   
Iskali boste rešitve, a ne boste mogli pobegniti situaciji. Nujno je, da se pomirite s sabo in spoznate, kaj si res želite in koliko kompromisov ste zato pripravljeni narediti.

Lev  
Sreča vas bo spremljala. A vaši domači ne bodo tako prepričani v to, z ljubosumjem bodo gledali, kako se vam vse urejuje. Sproščeni boste in izbirali vam dobre stvari.  

Devica  
Povsod boste prebujali ljubezen in samski boste lahko srečali sorodno dušo. Vezani boste na preizkušnji. Izzivani boste v vsem in boste morali ovrednotili svoj odnos.

Tehtnica  
Pozorni bodite na besede in odprli si boste pomembna vrata za kariero ali življenje. Negujte odnose, ki so vam pomembni. Omogočajo vam življenje, ki si ga želite.  

Škorpijon   
Ne boste se mogli sprostitil in pretiravali boste v komunikaciji ter si še bolj otežili situacijo. Poskrbite zase na dolgi rok, saj potrbujete moč in red za vztrajnost.

Strelec   
Pobegnili boste pred problemi v družbo. Tam se boste raje soočali s skupnimi težavami, kot s svojimi doma. Pazite, da vas iskrice strasti ne spravijo v težave.  

Kozorog  
Ne trmarite, raje razmislite, kako boste rešili situacije, da se ne boste izrčpali.  Izrazite srčno resnico in prisluhnite drugim, pa boste tudi izboljšali svoje zdravje.

Vodnar  
Zdelo se vam bo, da vas prijatelji gledajo postrani, zato se boste potrudili, a pozabili na bližnje. Ne bo vam uspelo doseči harmonije, zato boste raje poskrbeli zase.

Ribi  
Ne odlagajte več dejavnosti za boljše počutje. Ne krivite drugih za svojo lenobo. Raje začnite čimprej ter ne prelagajte zaradi manjših motenj in ponosni boste nase.