Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Stare zadeve bodo prišle na plano in zmedeni boste, kaj narediti. Rušil se bo vaš ugled, a vseeno bo resnica, zato je mogoče najbolje, da ste vedno v vsem iskreni.

Bik  
Nemirni boste iskali pomiritev doma, pa ne bo pomagalo. Potrebujete kratek oddih, odhod v naravo ter razmislek o prioritetah. Ne dovolite, da drugi odločajo o vas.

Dvojčka    
Zasijali boste v javnosti in vsi vam bodo naklonjeni. Z lahkoto boste opravili službene dolžnosti in naredili dobre spremembe. To vas bo umirilo in se boste lahko umaknili.

Rak    
Želeli si boste sprememb, a ne boste opazili, da jih sami spodbijate. Skozi počitek boste dobili prave ideje, ki jih ne zanemarite, temveč poskusite zaživeti na nov način.  

Lev  
Zdelo se vam bo, da ste na razpotju, a bo samo potrebno okrepiti vse, kar že počnete. Ugotovili boste, da odločitve niso potrebne, saj se bo vse samo zložilo.

Devica  
Še preden se boste zavedli, boste na večerji z nekom, ki vam bo ogrel srece. Samski boste ponovno zaupali v ljubezen, vezani boste hvaležni za vaš odnos, ki se bo ogrel.

Tehtnica  
Širili in prejemali boste optimizem. Ljudje vam bodo naklonjeni in dogovorili se boste lahko vse, kar prej ni šlo. Nič vam ne bo težko in odprle se bodo nove službene poti.

Škorpijon  
Izbirati boste morali med zdravjem ali uspešnostjo. V poslu se preveč razdajate, saj želite nadoknaditi zamujeno in vas potem težave in ljudje čisto preveč posrkajo vase.  

Strelec   
Optimistični boste ter iskali prijateljske vezi tudi v službi, kar se ne bo najbolje izšlo. Ne rešujte tistih, ki ne iščejo vaše pomoči, prisluhnite jim ter mnenje obdržite zase.  

Kozorog  
Nekdo se vam bo srčno približal in še preden se boste dobro zavedli, ga boste pogrešali. Odprite se realnemu življenju, da se te želje in hrepenenja uresničijo.  

Vodnar  
Nestrpno se boste lotevali dela. Ne sprašujte za mnenja tam, kjer ga ne boste upoštevali. Nihče vam ne bo nasprotoval, tudi doma bodo hvaležni za tak način.

Ribi  
Vzeli si boste čas zase in ne boste se premaknili iz cone udobja. Dovolj imate žrtvovanja za druge. Premislite, če ni mogoče bolje, da se dobro organizirate.