Oven

Zadnji čas je, da se ustavite in razmislite, kaj je potrebno, da naredite zase. Ne podlegajte izzivom okolja in se ne jezite zavoljo drugih. Sprostite se raje sami.

Bik

Če ste pripravljeni na večje spremembe, potem je sedaj pravi čas. Možnosti imate za selitev in za prenovo celotnega življenja. Sedaj je pravi čas, da začnete delati na tem.

Dvojčka

Spremembe se obetajo, saj se je sprostil vaš fokus. Ne ustrašite se dogajanja in se ne skrivajte, temveč z radovednostjo poglejte, kaj vam je na voljo. Presenečeni boste.

Rak

Jezili se boste na prijatelje in na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Ne boste pa pomislili, da tudi vi dodate svojo skledo komentarjev, ki niso ravno dobronamerni.

Lev

Nekateri načrti se vam bodo spremenili. Hitro boste reagirali in ugotovili prednosti, kar vas bo razveselilo. Ne boste imeli težav se navaditi na boljše in prijetnejše ljudi.

Devica

Ljubezen bo potrkala na vrata in tokrat ne bo dovolila, da jo ignorirate in se malo spogledujete z njo. Želela bo polno spremembo življenja. Zato sledite intuiciji.

Tehtnica

Komunikativni boste, nič vam ne bo težko narediti, se dogovoriti. Sklenili boste dobre dogovore. Lahko, da boste rekli “da” in tudi uradno potrdili ljubezen z obredom.

Škorpijon 

Če se ne boste čisto predali kreativnosti in ustvarjanju srečnega življenja, boste preveč padli v dogajanje. Jeza vas bo kuhala in boste naredili razdor med prijatelji.

Strelec

Ne dovolite, da vas držijo v preteklih obljubah. Prekinite tiste dogovore, ki so vam v breme. Ni dobro, da še vztrajate v tem, kar vam škoduje, saj se pozna na zdravju.

Kozorog

Sanjarili boste in hrepeneli po spremembah, a ne boste videli, da se le-te že dogajajo. Ljubezen bo prisotna. Ne sramujte pa se svojih čustev, temveč jih javno pokažite.

Vodnar

Z vso ljubeznijo in predanostjo se boste pripravljali na spremembe, a boste nervozni zaradi potovanja. Vse boste želeli imeti pod kontrolo, kar vam bo tudi uspevalo.

Ribi

Odlično razpoloženje vas bo povezalo z vam prijetnimi ljudmi in srečni boste. Nikamor se vam ne bo mudilo, popolnoma boste zaupali, da bo za vse poskrbljeno.

Andreja Novak
oa
Andreja Novak