astrologija

Horoskop za soboto, 29. maja

Andreja Novak / 090 77 85
29. 5. 2021, 07.11
Posodobljeno: 29. 5. 2021, 08.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Na plano bodo prišle govorice ali skrivnosti, kar vas bo naredilo občutljive. Ne boste želeli takoj razčiščevati. Vseeno razmislite in pristopite k dolgoročnemu reševanju.

Bik

Usoda vam bo naklonjena in ne glede na morebitne ektravagantne izpade, boste dosegli velik uspeh in podporo prijateljev. Samski izkoristite priložnosti za zmenke.

Dvojčka

Velik in pozitiven vpliv boste imeli na javnost. Prijatelji in znanci vas bodo v vsem podpirali. Izkoristite ugodno podporo zvezd za sodelovanje. Možnost nove ljubezni.

Rak

Vsa dobra volja vam bo izginila in želeli si boste počitka. Čustveno ste obremenjeni, a ne boste želeli sprememb. Bližnji se bodo jezili, a ne bo pomagalo, saj ste trmasti.

Lev

Srečni boste brez razloga. Vse se bo dogajalo v vašo korist, kar boste takoj opazili. Na srečo bližnji ne bodo sledili vašim razlogom, saj želite določene stvari zadržati zase.

Devica

Izkoristite odlično obdobje za komunikacijo, še posebej v povezavi z ljubeznijo. Simpatija vam bo brala misli, zato ne skrivajte čustev. Iskreno pokažite srce.

Tehtnica

Polni boste navdušenja in idej, ki jih boste želeli predati drugim. Pozorni bodite na odziv na vaše besede in ima interes. Nikakor se ne trudite za vsako ceno, sledite srcu.

Škorpijon

Služba vam bo delala preglavice, kar bo vplivalo na vaše zdravje. Nikakor se ne boste mogli umiriti in iskali boste rešitve. Tokrat poskrbite najprej zase, ostalo bo sledilo.

Strelec

Sproščeni boste in vse bo v najlepšem redu. Problemi sploh ne bodo prišli do vas, saj boste večino časa odsotni. Pogrešali ste zabave. Pazite, da se ne zgodi skok čez plot.

Kozorog

Popazite na zdravje in se ne zapletajte v odnosih. Lahko, da boste nekoga spustili blizu, ki pa vam bo povzročil skrbi in težave, tako da boste morali narediti red.

Vodnar

Sledili boste načrtom in pri tem nestrpno reagirali. Zdelo se vam bo, da morate tudi odnose spraviti v red in še pomislili ne boste na to, da se bodo nekateri odmaknili.

Ribi

Nihali boste med tem, da se posvetite regeneraciji in naredite zase nekaj, kar odlagate že dlje časa ter med tem, da ustrežete drugim in se povežete s prijatelji.

oa
Andreja Novak