Astrologija

Horoskop za petek, 28. maja

Andreja Novak / 090 77 85
28. 5. 2021, 06.36
Posodobljeno: 29. 5. 2021, 23.29
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Zdelo se vam bo, da ste v filmu, saj se bodo iznenada pojavili ljudje, ki vas bodo provocirali in težili brez pravega smisla in vzroka. Zato če le lahko, ohranite mirno kri.

Bik

Povezali se boste z ljudmi, s katerimi boste videli vizijo sodelovanja na dolgi rok. Sistematično boste uredili družinske odnose ter porazdelili naloge in odgovornosti.

Dvojčka

Pozorni bodite, da se vam pred nosom ne izmaknejo stvari, za katere ste verjeli, da so že vaše. Vaš vladar Merkur jutri preide v retrogradno fazo, kar bo upočasnilo vse.

Rak

Z besedami se boste zapletli in pretiravali s pogovori in idejami, s katerimi boste načrtno ali podzavestno medli druge, da bi pridobivali na svoji priljubljenosti.

Lev

Z lahkoto boste prepoznali nevidne mreže spletk, ki se dogajajo okoli vas v želji, da vas obdržijo na varnem, odmaknjenem od “nevarnosti” življenja. Odmaknili se boste.

Devica

Ne iščite varnosti v skupnih načrtih in prepustite življenju, da vam razkrije vse svoje namere. Veliko več vam namreč ima usoda za dati, kot vi sedaj lahko sprejemate.

Tehtnica

Sprostili se boste v svojih načrtih in ne boste vztrajali za vsako ceno v nečem, kar vas ne veseli več ali pa mogoče ne prinaša posebnih rezultatov. Lažje boste zadihali.

Škorpijon

Imeli boste precej novih ljudi, ki bodo prinašali večjo srečo v vaše življenje. Ne bodite pa napadalni do svojih prijateljev, saj ne morejo več slediti idejam brezpogojno.

Strelec

Spremembe lune v tem tednu vam bodo pokazale, kateri odnosi niso več primerni za vas in te osebe se bodo same po sebi oddaljile. Ne trudite se nič zadržati na silo.

Kozorog

Na silo boste želeli postaviti svoje življenje, a boste le ugotovili, da vse to nima smisla. Nekatera spoznanja vas bodo pretresla in vam dala nove vploglede vase.

Vodnar

Ne boste opazili, da ste se v odnosih oddaljili od vsega, kar vam je veliko pomenilo, zato lahko, da boste razdvojeni in ne boste točno vedeli, zakaj ste tako nemirni.

Ribi

Lahko, da boste napredovali v službi, saj se ne boste ustrašili nobenega dela ali naloge ter boste vse okoli vas motivirali s svojo navdušenostjo in dobro voljo.

oa
Andreja Novak