Astro

Horoskop za sredo, 26. maja

Andreja Novak / 090 77 85
26. 5. 2021, 06.29
Posodobljeno: 26. 5. 2021, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Popon lunin mrk vam lahko zakomplicira prijateljske vezi in vam odpelje osebo, ki ste jo imeli najbližje. Ne boste razumeli, kaj se je zgodilo, a bo prepozno za spremembe.

Bik 

Če boste sledili svojemu notranjemu redu, boste dosegli več, kot če boste sledili drugim. Zato bodite pozorni na ponudbe in se odzovite na to kjer že imate rešitve.

Dvojčka

Odlične energije vas podpirajo v vsem, kar bi želeli narediti navzven. Samo umik ali prelaganje na kasnejši čas ne bo možno. Priložnost je, da se postavite na novo.

Rak

Čustvena nihanja vas bodo izčrpala, zato se ne boste želeli družiti z vam napornimi ljudmi. Imeli boste priložnost urediti stare stvari, zato izkoristite to in naredite red.

Lev

Jasno vam bo postalo, kje so dobre priložnosti, kar vas bo razveselilo. Z lahkoto boste naredili načrt za naprej in kar vam je bilo prej težko, se bo sedaj samo po sebi odvilo.

Devica

Z ljubeznijo boste dosegali veliko večje rezultate. Lahko, da boste to spoznali malo kasneje, čeprav boste v praksi to že začeli izvajati. Osrečile vas bodo spremembe.

Tehtnica

Dobre ideje in konkretni pogovori vam bodo dali nove možnosti za napredovanje in dober zaslužek. Srečni boste, da se končno uresničuje nekaj, kar ste si dolgo želeli.

Škorpijon

Nikakor ne boste mogli najti skupnega jezika s prijateljico, ne glede na trud. Žal vam bo, da boste skupne trenutke uničili, a morali boste povedati vse, kar vas muči.

Strelec

Okrepila se vam bodo čustva in v dobri volji boste preveč naklonjeni tistim, ki so že v preteklosti izkoristili vašo pozitivnost. Ne reagirajte in tudi ne obljubljajte ničesar.

Kozorog

Srečni boste v svojem svetu in ne boste želeli sprememb, čeprav se boste udeleževali stvari, kjer se vas bo usoda lahko dobro dotaknila in vam dala misliti. Zanimivo bo.

Vodnar

Neumorni boste v kreativnost, tako da boste pozabili se sprostiti in res začutiti vse tisto, kar se boste pogovarjali. Vse se bo dogajalo tako hitro, da boste pozabili nase.

Ribi

Srečni boste, ko boste dobili velike priložnosti za službo ali za okrepitev zdravja. Optimistično boste sodelovali v vsemi in navdušeno delili svoje znanje naprej.

oa
Andreja Novak