Oven 

Zvezde vam bodo malo zmešala načrte in prisiljeni se boste postaviti zase tudi tam, kjer nikakor niste računali, da bo to kdarkoli potrebno. Vse to vas bo precej izčrpalo.

Bik

Precejšnje spremembe se vam bodo dogajale, kar vas bo prisililo, da boste začeli tudi spreminjati način razmišljanja in delovanja. Kaj lahko prav danes naredite na novo?

Dvojčka

Pozor, planeti vas na polno podpirajo, a sedaj morate nujno sodelovati, če želite ujeti njihovo dobro podporo. Čakanje je lahko usodno, aktivno se lotite vsega potrebnega.

Rak

Bodite previdni z besedami in izjavami, saj se lahko zgodi, da se vam plaz preteklosti usuje na vas. Lunin mrk bo jutri aktiviral staro energijo, močni vplivi pa so že danes. 

Lev

Stvari se jasnijo in vse bolj vam postaja jasno, kje se v življenju zmedete in popustite vplivom okolja. Zato lahko, da se ne boste strinjali s predlogi, ki vam bodo predani.

Devica

Vsem bo jasno, da se nekaj dogaja z vami in da vas je ljubezen vzela pod okrilje, samo vi se boste še delali, da to ni nič takšnega. Sprostite se in bolj doživljajte lepe stvari.

Tehtnica

Odlično se boste počutili. Usoda vam bo sproti podarjala mala darila, ki jih boste znali sprejeti z odprtim srcem in ceniti. Veselili se boste vsega kot majhen otrok.

Škorpijon

Dober čas je za kreativne premike, a se ne boste dobro znašli med ljudmi. Zato se boste preveč oprijeli tistih, ki jih že dlje časa poznate, kljub mnogim novostim.

Strelec

Čustveno se boste zapletli v službi in pri tem želeli obržati vse privilegije ter vse odprte možnosti, kar seveda ne bo šlo. Ne delajte drame iz tega, samo opazujte.

Kozorog 

Iskali boste možnosti, da realizirate svoje srčne želje, vendar ne boste prav pogumni. Skrili se boste ob vsakem pogledu, besedi in pogovoru, ki ne bo po pričakovanjih.

Vodnar

Vse boste imeli pod kontrolo, vsaj tako se vam bo zdelo. Res boste delovni in veliko stvari dokončno uredili. Ne upirajte se novim stvarem ali ljudem, ki vas sproščajo.

Ribi

Srečni boste in zdelo se vam bo, da se odpira novo obdobje. Lahko, da bodo novi ljudje vstopili v vaše živjenje in vam res okrepili optimizem in vero v ljubezen.

Andreja Novak
oa
Andreja Novak