Astro

Horoskop za soboto, 22. maja

Andreja Novak / 090 77 85
22. 5. 2021, 07.17
Posodobljeno: 22. 5. 2021, 08.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Težave doma vam majejo stabilnost in boste morali razmisliti, kako in kaj narediti za boljšo prihodnost. Domači vam res ne bodo olajšali situacije, potreben bo pogovor.

Bik

Če imate otroke, bodite pozorni, da ne boste preveč nestrpni z njimi, saj boste imeli večjo moč, kot se zavedate in lahko povzročite čustvene težave v domačih odnosih.

Dvojčka

Odprite se kariernim spremembam, saj vas zvezde dobro podpirajo. Si želite menjave službe? Potem je sedaj optimalen čas, da naredite plan in se aktivirate v tej smeri.

Rak

Hrepeneli boste po spremembah, ki jih lahko sami dosežete z marljivostjo in delovno predanostjo, saj je vse povezano z izzivi v poslu ali preselitvi, ki vam daje svobodo.

Lev

Pripravljeni boste spremenititi svoj vsakdanjik zavoljo ljubezni. Ne boste več spustili jasno dobrega življenja, navdiha in optimizma, ki ga boste čutili ob posebni osebi.

Devica

Sami boste prebujali dvom in čustvena nihanja povsod, kjer boste dlje časa. Ne boste se mogli dobro odločiti in to vam bo povzročalo preglavice, a krivili boste druge za to.

Tehtnica

Ne boste se udeležili preresnih pogovorov, saj se boste za vsako ceno želeli izogniti prepirom. Ljubezen vam bo bolj zanimiva in boste razdvojeni med dvema osebama.

Škorpijon

Pri simpatiji preverite, da je naklonjenost obojestranska, da ne boste avtomatsko pričakovali nekaj, kar vam ne bo dano. Prisluhnite tudi okolici, naj vam pove mnenje.

Strelec

Osvoboditev čustev je še kako pomembno za vaše zdravje. Vsak kompromis, ki ga ne bi smeli narediti, boste čutili prav na telesu in svojem počutju. Zato srčno vztrajajte.

Kozorog

Skozi sodelovanje boste spoznali nekatere napake iz preteklosti in začeli na novo spremljati svoj uspeh. Lahko, da boste prenovili osebne vrednote in tudi svoj dom.

Vodnar

Bodite pozorni, da niste trmasti v smeri, ki vam bolj škoduje kot koristi. Če imate otroke, vam bodo odzrcalili trmo in pokazali, kdaj je smiselno, da pogledate vase.

Ribi

Zaupanje, ki ga imajo drugi do vas, izkoristite za želeno napredovanje in druge spremembe, ki pa si jih želite. Končno se boste počutili varne v domačem okolju.

oa
Andreja Novak