Oven 

Sprememba bo vplivala na vaše materialno stanje in vam pomembne odnose. Zato boste občutljivi in le stežka razumeli, kaj šele, da bi vsemu sledili. Umaknili se boste.

Bik 

Potrpežljivi boste, a trmasto vztrajali v nekaterih idejah in rešitvah, kar bo poslovno uspešno. A doma ne bodo veseli vaše trme in ukazovalnega tona in se bodo umikali.

Dvojčka

Lahko, da se bo skozi pogovore in srečanja prikradla ljubezen v vaše življenje. To vas bo navdušilo, če boste le vztrajno sledili dogajanju in se ne boste prehitro skrili.

Rak

Samski poglejte okoli sebe, s kom se najbolje razumete in kdo vam buri domišljijo ter pristopite s humorjem in odprtim srcem. Notranji mir je pri vas dober ključ do sreče.

Lev

Ne boste popuščali pred pritiski okolja, temveč vztrajali v vsem, kar vas osreči. Lahko, da se boste čisto na novo zaljubili ali ponovno odkrili zadovoljstvo s partnerjem.

Devica

Odnosi bodo se razvijali v dobro, a boste vseeno notranje nestrpni in želeli potrditev bližnjih, da so vam lojalni pri skupnih načrtih. Pomembna vam bo stabilnost povsod.

Tehtnica

Počakajte, da se stvari dobro razvijejo in da se pokaže, kaj lahko vi sami naredite in kaj ne bo šlo. Želeli si boste harmoničnih odnosov, a ne za ceno lastnega miru.

Škorpijon 

Ne pozabite, da je vaše zdravje pomembno in da ne smete pretiravati v katerikoli smeri, da se ne izčrpate. Potrebujete optimizem, da se čustveno iskreno odprete.

Strelec

Odprite se čustvom, pa tudi dobrim talentom, ki jih boste potrebovali za prihodnost. Spremembe bodo lepe, zato ne boste želeli zavoljo okolice čakati v izolaciji in samoti.

Kozorog

Ugotovili boste, kaj je vaše poslanstvo in kako ga lahko optimalno izpeljete. Pri tem bodite pozorni, da ne pretiravate s časom, namenjenim drugim, saj trpi vaše počutje.

Vodnar

Pomembno je, da sami izrazite ideje, ki so vam pomembne in se aktivno lotite realizacije. Tako boste zadovoljni z vsem, kar vam bo uspelo narediti čisto po svoje.

Ribi

Ne boste našli hitre rešitve, boste pa pomagali preoblikovati način sodelovanja tako, da bo vsem ustrezalo, zato se potrudite in izkoristite to za vzpostavitev odnosov.

Andreja Novak
oa
Andreja Novak