Astro

Horoskop za četrtek, 20. maja

Andreja Novak / 090 77 85
20. 5. 2021, 06.31
Posodobljeno: 20. 5. 2021, 07.28
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Obremenjevali se boste z vsem, še najbolj s financami in svojo nemočjo. Bližnji sodelavci ali domači pa ne bodo več želeli prenašati čustvenih manipulacij in nemira.

Bik

Trmasto boste vztrajali v nekaterih predlogih, pa čeprav niti sami ne boste čisto verjeli v rezultate. Želeli boste poslušnost od vseh in videli priložnost, da to izpeljete.

Dvojčka

Zvečer pride Sonce v vaše znamenje in odpirajo se vam najboljši dnevi leta, zato lahko, da boste malo nervozni in nemirni čez dan, kot v pričakovanju nečesa velikega.

Rak

Nujno je, da stabilizirate posel in življenje, ne glede na druge. Ljubezensko boste občutljivi in pripravljenih narediti vse, da ohranite dober stik s pomembno osebo.

Lev

Ponosni boste na svoje dosežke in jih z veseljem delili z vsemi, ki vas bodo spraševali za nasvete. Kreativnost vas bo povezovala v strast do življenja in podpirala ljubezen.

Devica

Ne jemljite dobrih stvari za samoumevne, temveč začnite sodelovati tudi vi v vsem, kar se na novo dogaja in vas veseli. Pokažite svoja čustva in jasno razkrijte ideje.

Tehtnica

Vse, kar ste želeli od bližnjih, pa se ni izpolnilo, sdaj opustite in se sprostite v sebi, da se pokaže, kakšna situacija je zares. To bo za vas dober in svoboden korak naprej.

Škorpijon

Odnosi so tisto, kar vas spodbuja ali omejuje. A brez njih ne boste dosegli pozitivnega uspeha nikjer. Zato se odločite in začnite negovati za vas pomembne ljudi in bližnje.

Strelec

Presenečeni boste tudi nad vplivom, ki ga boste imeli na ljudi, ki jih boste srečali na novo ali po dolgem času. Veseli vas bodo in pripravljeni narediti več za vas kot bližnji.

Kozorog

Preden protestirate proti vsem v okolici, prisluhnite idejam in sodelujte z odkrito komunikacijo. Spoznali boste, da se vse lahko uredi, če le izhajate iz sedanjosti.

Vodnar

Želeli se boste bolj posvetite ljubezni in stastnim uricam v dvoje. Hrepeneli boste po času, namenjenemu vam, a boste nemirni in se ne boste mogli sprostiti ter uživati.

Ribi 

Ljudje vas bodo cenili in vam omogočili premike v smeri, ki jo želite. Sreča vam bo naklonjena in vsi vam bodo zaupali, kar pa vas bo lahko začelo malo obremenjevati.

oa
Andreja Novak