Astro

Horoskop za torek, 18. maja

Andreja Novak / 090 77 85
18. 5. 2021, 06.22
Posodobljeno: 18. 5. 2021, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Ne bodite preveč pogumni in drzni v odnosih ter ne izzivajte z ničemer, česar ne mislite resno. Odnosi se vam lahko hitro spremenijo, zato ne tvegajte ničesar.

Bik

Kreativni boste in odprti za novosti, še posebej na službenem področju. Sem boste tudi vlagali vso energijo in si želeli spremembe, ki se vam lahko počasi uresničijo.

Dvojčka

Začutili boste pomembnost svojih odločitev in dejanj ter podpore, ki vam jo nudi življenje. Z ljubeznijo boste v plus premikali svetove, tako doma, kot tudi v službi.

Rak 

Srečni boste in napredovali v odnosih ter se z lahkoto dogovorili nekatere vam pomembne stvari, še posebej v poslu, kjer boste zelo hitro dosegli vidne uspehe.

Lev

Popolnoma boste usmerjeni v posel in službeno sodelovanje vam bo prinašalo veselje in zadovoljstvo. Vse, kar ste želeli spremeniti, lahko naredite v tem obdobju.

Devica

Občutljivi boste na vse, kar bo izzivalo vaš način življenja in na vse, ki jim boste morali karkoli dokazovati. Ne boste dovolili, da kdo kakorkoli podvomi o čemerkoli.

Tehtnica

Usmerjeni boste v razumevanje v odnosih, a sočasno ne boste več pozabili nase, kar je za vas izjemnega pomena. Ne boste več takoj skočili, temveč boste raje počakali.

Škorpijon

Ne glede na vaše delovne izkušnje, sposobnost načrtovanja in pridnost, ki jo imate v sebi, vedite, da je vaš materialni uspeh odvisen od vaših odnosov, še posebej sedaj.

Strelec

Nenavadna dogajanja vas bodo prisilila v razmislek. Narediti boste morali inventuro življenja in pogledati tudi v temnejšo stran sebe, kjer se skrivajo nekateri strahovi.

Kozorog

Pokazale se bodo odlične priložnosti za pozitivne spremembe v vašem materialnem statusu. Lahko boste končno začeli uresničevati želje, ki jih že dlje časa načrtujete.

Vodnar 

Odlično priložnost imate aktivirati dober prihodek z novimi idejami ali nečim, kar čutite, da je vaše poslanstvo. Skozi sodelovanje boste lažje dosegli vse, kar želite.

Ribi

Še preden se boste zavedli, se boste znašli v navzkrižnem ognju prepirov in obremenitev, ki pa se ne bodo tikale res vas, vendar boste morali posredovati.

oa
Andreja Novak