Oven
Naključno srečanje bo v vas spodbudilo strast in flirtanje ali pa se bo razvil buren prepir. Delovali boste po instinktu, a vseeno je bolje, da raziščete, kaj se dogaja.

Bik
Odlični pogoji za dobro delo, za napredovanje so! Zato izkoristite pogovore v ta namen. Če imate željo po poslovni selitvi v tujino, je sedaj odlično obdobje tudi za to.

Dvojčka
Dobre spremembe v ljubezni se obetajo, če posebej, če se boste udeleževali iskrivih pogovorov. Če ste v vezi, bo partner ljubosumen. Samski se odprite za spremembe.

Rak
Spremenljiva luna vam bo zakuhala kar nekaj težav iz preteklosti. Ne boste mogli več pobegniti, dokler jih čisto ne razrešite. Partner bo nemočen, zato se lotite čimprej.

Lev
Spremembe bodo povzročile, da boste preveč govorili, a na srečo ne boste izdali vseh skrivnosti. Pomembno vam bo razumevanje in sodelovanje v harmoniji.

Devica
Posvetite se ljubezni, saj vas zvezde podpirajo v romantičnih nagibih. Vsega se lotevajte z optimizmom in ničesar ne prelagajte: ne smeha, ne ljubezni in objemov.

Tehtnica
Prijetni pogovori vas bodo pomirili v ljubezni. Optimistično boste naklonjeni simpatijam, a srce in čas ste že poklonili posebni osebi, ki vas ne bo razočarala.

Škorpijon
Ohranite stastno energijo za kreativnost in jo ne porabite za prepire. Samo tako se bo umirila okolica v skupnem sodelovanj in boste lažje zaživeli z ljubeznijo.

Strelec
Čustva bodo preplavila vaše srce in dobili boste čisto drugačno vizijo življenja. Ne boste vedeli, ali je to dobro ali ne, saj bo ljubezen lahko premočna na trenutke.

Kozorog
Dan za strast in dobro razpoloženje. Presenetili boste okolico, saj se boste sprostili v čutenju ljubezni. Ne boste se več skrivali. Samski - odlična priložnost za dvojino.

Vodnar
Kreativni boste pri ustvarjanju priložnosti za ljubezen. Največ boste dosegli s kratkimi potovanji in drugačno filozofijo. Okrepila se bo strast in stežka boste skrili čustva.

Ribi
Preko pogovorov boste spoznali veliko, zato se jih ne izogibajte, pa četudi se raztegnejo pozno v noč. Pomembna spoznanja o sodelovanju vas bodo navdušila.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja