Astro

Horoskop za četrtek, 13. maja

Andreja Novak / 090 77 85
13. 5. 2021, 06.33
Posodobljeno: 13. 5. 2021, 06.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ponujena vam bo pomoč, ki pa ni nujno, da jo boste sprejeli. Če boste preveč čustveno obremenjeni z vsem, lahko da boste zamudili odlične spremembe v službi.

Bik
Nestrpni boste v vseh pogledih, še posebej glede dela, ki ga boste morali slej ko prej opraviti, zato se ne jezite na tiste, ki vas na to opozarjajo. Prej ko naredite, bolje bo.

Dvojčka
Spoznali boste nove, pomembne ljudi za vas in odlično skupno počutje, bo presenetilo vse. Zato boste z zadovoljstvom sledili povabilom za še več druženja.

Rak
Nihali boste med močno strastjo in željo, da partnerju ali simpatiji ustrežete v vsem, ali da se bolj povsetite poslu in tam nadgradite svoje delo ter napredujete finančno.

Lev
Stabilni boste in zadovoljni s svojim poslovnim delovanjem. Vse bo šlo po planih in lahko boste še dodatno realizirali nekatere vam genialne ideje. Samozavestni boste.

Devica
Razdvojeni boste in ne boste se znali odločiti. Radi bi sledili ljubezni, a pri tem se zavedate, da izgubljate svojo notranjo moč in občutek svobode, ki ste ga negovali.

Tehtnica
Iskali boste ljubezen in s tem opravičevali več simpatij poleg partnerja. Razdvojeni boste in pričakovali, da bodo pogovori kaj rešili, kar pa ne bo čisto tako. Počakajte.

Škorpijon
Z denarjem boste želeli doseči nekatere stvari, a ni nujno, da se bo dobro končalo, še globlje se boste zapletli. Zaupajte si in začnite od začetka. Sposobni ste narediti to.

Strelec
Preveč vsega se vam je nabralo in ne boste mogli kar tako opustiti nekaterih odnosov, čeprav ste mislili, kako bo vse enostavno. A teža preteklosti bo prevelika.

Kozorog
Nekateri vas bodo pripravili do tega, da boste ponovili stare napake. To vas bo odmaknilo od tega, kar ste želeli, a lahko, da boste tokrat res zaključili s preteklostjo.

Vodnar
Pokazali boste svojo moč in samozavest. A prehitro se vam bo menjalo razpoloženje, da bi lahko dosegli večjih uspeh in nestrpni boste celo do sebe. Uredite si razmere.

Ribi
Ne glede na to, kako se boste odmikali od spremembe, se bodo le-te vseeno dogajale. Počutje se vam spreminja, ne boste mogli uživati v istih stvareh kot prej.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja