Astro

Horoskop za sredo, 12. maja

Andreja Novak / 090 77 85
12. 5. 2021, 06.34
Posodobljeno: 12. 5. 2021, 07.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Tiho se bo prikradla strast v vaše življenje in napravila zmedo v čustvih in vašem fokusu, ki ste ga imeli do sedaj. Nikakor se ne igrajte igric, temveč bodite iskreni.

Bik
Trmasto boste vztrajali pri izjavah, čeprav boste potiho vedeli, da ste se zmotili . Če boste predolgo čakali, ne boste imeli priložnosti to popraviti in bo obležalo na srcu.

Dvojčka
Naredili boste dober vtis v odnosih in z lahkoto se boste pogovorili o vsem, kar vas je tako dolgo morilo. Ne ohranjajte zamer v sebi, saj s tem zastrupljate sebe in bližnje.

Rak
Znašli se boste v dobri družbi, a boste v razcepu, ali bi se raje ukvarjali s tistimi, ki so vam bližje in zapadli v vroče debate kot v preteklosti, ali bi se posvetili novim ljudem.

Lev
Precej čustveni boste glede službe, kar bo vplivalo na vaše fizično počutje. Odlične ideje vas bodo aktivirale in ne glede na okolico, vam bo uspelo vztrajati v vsem.

Devica
Pomirili se boste v odnosih ter dosegli sporazum. Pretekle izkušnje so vas naučile, da se je bolje enkrat potruditi za tiste, ki so vam naklonjeni, kot se vedno znova truditi.

Tehtnica
Osredotočeni boste na odnose in opazili točen način, s katerimi se bo posameznik pogovarjal z vami. Razmislili boste o različnih odnosih in postali boste manj občutljivi.

Škorpijon
Sreča vas bo spremljala, če boste sledili intuiciji in čistim idejam. Ne čakajte na pravi čas, takoj aktivirajte rešitve, ki bodo spremenile številne zadeve, pomembne za vas.

Strelec
Stara simpatija vas bo povabila na zmenek. Stara čustva bodo privrela na plano, a ne bodo v takšno zadovoljstvo, kot ste sanjarili. Želeli se boste pogovoriti, pa ne bo šlo.

Kozorog
Borili se boste za materialne dobrine, kar se bo izkazalo za izgubo časa, saj boste ugotovili, da ste pridobili samo bremena in količino dela. Zato razmislite, kaj želite.

Vodnar
Odlične ideje boste želeli izpeljati s pomočjo drugih, a se boste zapletli v razlage in izgubili veliko časa. Zato boste nestrpni, saj ste računali na njihovo samostojnost.

Ribi
Postavljali boste nove temelje in uživali. Čutili boste, da delate tisto pravo, kar bo za vas dolgotrajno, usodno. Podporo boste imeli od vseh v okolici, zato se sprostite.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja