Astro

Horoskop za četrtek, 6. maja

Andreja Novak / 090 77 85
6. 5. 2021, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Strasti bodo vse bolj močne in iskali boste možnosti realizacije. Samski boste prehitro zadovoljni z izborom in se boste čustveno precej bolj zapletli, kot ste načrtovali.

Bik

Iskrice strasti vas bodo preizkušale in lahko, da se jim boste prehitro predali. A nasprotna stran se bo iskreno zaljubila, zato lahko, da boste imeli malo težav.

Dvojčka

Želeli si boste sprememb in sprostitve, dobili pa kaos in omejevanje. Zato si boste želeli reči bobu bob, pa ne bo šlo tako lahko. Vseeno boste dojeli, kar je potrebno.

Rak

Strast vam bo zameglila razum in spravili se boste v težave. Vseeno boste polni optimizma, a ignorirali počutje drugih, zato se bodo nekateri odmaknili od vas.

Lev

Strast vas bo prevzela in inovativni boste, kako priti do simpatije ali aktivirati želeno pozornost. Če delate na novih projektih in otrocih, potem je sedaj pravi čas za to.

Devica 

Zdelo se vam bo, da ste rojeni pod srečno zvezdo, saj se vam bodo stvari sproti realizirale. Ljudje vam bodo naklonjeni, kar vam bo godilo in vas sočasno obremenilo.

Tehtnica

Želeli si boste konkretnih rezultatov, zato boste bolj direktni in uporniški, a ni nujno, da bo prineslo rezultate. Skozi pogovore boste našli rešitve, zato spregovorite.

Škorpijon

Globoko boste zaorali v reševanje materialnih težav in uporabili vse čare in bistrost. Sprejmite pomoč žensk, a da boste zadovoljni, vi vodite postopek sodelovanja.

Strelec

Skozi pogovore boste spoznalisvobodo. Bližnji ali sodelavci vas bodo želeli prepričati nasprotno, a boste vztrajali in že potiho ravnali po svoje. Možni ljubezenski sestanki.

Kozorog

Tako boste prepričani v svoj prav, da ne boste verjeli kljub številnim dokazom. Prisluhnite drugim in dovolite, da vam razložijo svojo filozofijo. Koristilo vam bo.

Vodnar

Trmast in strastni boste sočasno, zato se bodo zapleti bolje končali, saj vas bo ljubezen vodila naprej. Ne iščite idealnih stvari ali ljudi, temveč sledite podpori.

Ribi

Razmišljanje vam bo okrepilo željo po spremembi in začeli boste načrtovati večje korake. Že sama misel na to vam bo pognala kri po žilah in vas navduševala.

oa
Andreja Novak