Astro

Horoskop za sredo, 5. maja

Andreja Novak / 090 77 85
5. 5. 2021, 06.28
Posodobljeno: 5. 5. 2021, 07.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo doma, zato si boste želeli malo odmika in sprememb. Skozi sprostitev se bo situacija izboljšala, a še vedno se boste čutli krive.

Bik

Samozavestni boste in želeli izsiliti nekatere spremembe zaradi svojega zdravja in dobrega počutja. Ohranite fokus na tem in ne dovolite, da vas komentarji odvrnejo.

Dvojčka

Želeli si boste urediti odnose, a boste preveč popustljivi in takoj nato strogi, odvisno od trenutnega nagiba. Zato vas bližnji ne bodo jemali preveč resno, kar vas bo jezilo.

Rak

Nikakor ne boste mogli dojeti, kaj vas tako ovira pri sprejemanju obilja. Sproti boste vse zapravili in razmišljali o denarju kot o problemu. Osredotočite se na disciplino.

Lev

Sijali boste v dobri družbi in še bolj zagnano sodelovali v dobrih spremembah. To vam bo okrepilo samozavest in lahko se boste podali na drugačno pot življenja.

Devica

Lahko, da se boste odločili za daljše potovanje ali izobraževanje. To vas bo osrečilo in vam dalo dodatne energije, da se boste lahko bolj celovito lotili reševanja težav.

Tehtnica

Upirali se boste standardom, ki jih bodo drugi želeli vsiliti. Z besedami se boste znali dobro izvleči in trmasto boste vztrajali pri svojem ter se upirali dokler bo potrebno.

Škorpijon

Odlično darilo vas bo spodbudilo v pogovore in ideje, kako razrešiti težave v službi. Lahko, da ne boste mogli odnehati in boste vztrajali tako dolgo, da jih razrešite.

Strelec

Imeli boste občutek, da so vsi naokoli vas neumni in da morate vse pokazati, da razumejo. Pri tem pa pazite, da se v zagonu ne zagovorite in ne obljubljajte preveč.

Kozorog

Bližnji vam bodo pomagali urediti nekatere stvari in vas spodbudili v korake naprej. Osvobodite stare in neučinkovite navade ter začnite sistematično delovati k obilju.

Vodnar

Razčistiti boste morali svoje strahove okoli denarja. Čisto prehitro namreč vse predate naprej, potem pa pričakujete, da bodo drugi delali točno tako kot vi.

Ribi

Jasno vam bo, kaj je potrebno narediti, samo ne bo se vam več dalo vsega razlagati. Zato se boste potrudili in zapisali navodila za druge ter pričakovali, da se jih vsi držijo.

oa
Andreja Novak