Astro

Horoskop za nedeljo, 2. maja

Andreja Novak / 090 77 85
2. 5. 2021, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Bližnji vam bodo zaupali. Dovolj vam bo že zagotovilo, da se bo vse začelo dobro odvijati in se bodo sprostili ter začeli sodelovati. Vseeno pa ne pozabite čisto nase.

Bik
Poskrbite za ravnotežje v odnosih in sočasno za starejše prijatelje ali sorodnike, ki bodo potrebovali vašo pomoč. To bo tudi za vas koristno, da boste videli drugo stran.

Dvojčka
S starejšimi boste padli v dobre pogovore, saj že obvladajo to, kar vi sedaj na novo vzpostavljate. Skozi delo in močno željo, da tokrat res naredite dober korak naprej.

Rak
Čeprav vas bodo mikali vroči zmenki in skrita ljubezen in ji boste želeli nakloniti vse več časa, se boste zadržali. Ljubosumni boste na vse in boste budni glede bližnjih.

Lev
Bodite pozorni, da se ne zavežete za dolgoročno sodelovanje z nekom, ki ga ne poznate dolgo in bodo njegove zahteve sistematične in preobsežne. Pazljivo.

Devica
Prihajajo vsekakor boljše spremembe, kot ste si zamišljali. Tudi če boste trmasti in se upirali idejam bližnjih, ne boste znali razložiti, kaj bi raje počeli, zato se boste vdali.

Tehtnica
Nihče vam ne bo mogel reči ne, kar vas bo še bolj spodbudilo k aktivnostim. Čeprav ste načrtovali počitek, boste počeli še več kot prej in se pri tem odlično počutili.

Škorpijon
Bodite praktični, ne komplicirajte v vseh stvareh. Bodite zadovoljni s premiki, ki se bodo dogajali s pomočjo drugih in jih ne obremenite s tem, kar je vaša odgovornost.

Strelec
Možnost se porajajo za drugačno življenje, zato bodite iskreni s sabo in vsemi, kakorkoli povezani z vami. To bo najhitrejša pot v dobro realizacijo svojih sanj.

Kozorog
Povejte svoje želje vsem bližnjim in takoj bo vse drugače. Čustva vas bodo zajela in le s težavo se boste odmaknili od nekaterih, s katerimi se boste čutili najbolj povezane.

Vodnar
Povsod, kje se boste pojavili, boste imeli polno občudovanje, kar vam bo godilo, a se boste lahko preveč zadržali v pogovorih in stikih. Tako vam bo čas prehitro pobegnil.

Ribi
Sprejmite sebe in življenje - vse naenkrat, saj vas bo to umirilo in povezalo z močjo, ki je v vas. Če se boste upirali spremembam, vas lahko spodbudijo nezgode ali bližnji.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja