Napoved

Horoskop za soboto, 24. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
24. 4. 2021, 06.55
Posodobljeno: 24. 4. 2021, 08.52
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne manipulirajte bližnjih, iskreno jim povejte, kaj želite od njih. Pazite, da čisto ne izgubite zaupanja, ki ga še vedno imajo v vašo presojo, zato raje sproščeno sodelujte.

Bik
Optimistični boste in usmerjeni v lepšo plat življenja. Ohranite optimizem in navdušenje ter se ne upirajte vsemu, kar si zares želite. Ljubezen vas bo aktivirala.

Dvojčka
Sledite svojim željam in upoštevali svojo modrost in intuicijo. Nikakor ne kopirajte drugih ali slediti nečemu, kar vam ni tako pomembno, da ne izgubite preveč časa.

Rak
Popazite na zdravje in poslabšano počutje, ki vas bo ustavilo in dalo misliti. Čas je, da odkrijete svoj vzorec delovanja in umirite nihanja povezana z denarjem in delom.

Lev
Vaša ljubezen bo dobila nenadna krila in zaplete ter rešitve, ki vas bodo presenetile in sočasno razveselile. Lahko, da bodo spremembe dramatične, a za vas optimalne.

Devica
Začeli boste bolj sistematično razmišljati o priložnostih ter se odločati o tem, kaj pa bi res radi spremenili ter pri tem potrebujete pomoč ljudi, ki jih boste spoznavali.

Tehtnica
Potrebni ste v družbi, ki vas podpre nazaj s svojim znanjem, poznanstvi in tudi čisto konkrento pomočjo. Zato boste zadovoljni, lahko celo, da boste dobili povišico.

Škorpijon
Preteklost vas bo sicer pustila malo zagrenjene, a na to ne boste imeli vpliva. Spoznali pa boste nove in zanimive ljudi, ki vas bodo aktivirali čisto v drugo smer.

Strelec
Razmislite o preteklih izkušnjah ter se odločite potem, ko boste pomirjeni s sabo in svojo izbiro. Nič ne bo narobe, če prisluhnete drugim, da vam osvetlijo situacijo.

Kozorog
Lahko, da boste imeli željo se preselili zaradi posla ali preprosto zaradi sebe. Dobro je, da veste, da so možnosti odprte, samo sprostiti se morate, da lahko začnete.

Vodnar
Optimizem in sodelovanje je v ospredju in dobro je, da se ga naučite v tolikšni meri, da se bo vse trajno poznalo v vašem poslu, službi, pa tudi v prijateljskih odnosih.

Ribi
Lahko, da boste imeli veliko več časa zase, kar vam bo odlično odgovarjalo, da boste dokončali začete stvari in ne bo potrebe po dolgih pregovarjanjih in sestankih.