Napoved

Horoskop za četrtek, 22. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
22. 4. 2021, 06.34
Posodobljeno: 22. 4. 2021, 07.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Preverite napoved.

Oven
Prisiljeni boste stopiti v ospredje, ne glede na to, da se vam ne bo zdelo pomembno. Če boste iskali pomoč, tega ne delajte na podlagi čustev. Bodite jasni in optimistični.

Bik
Vnaprej si boste zagotovili podporo prijateljev in sodelavcev pri odločitvah. Tako boste od njih dobili tudi potrditev o njihovem sodelovanju, kar vas bo res veselilo.

Dvojčka
Okrepila se bo vaša fizična moč in tudi vpliv na bližnje. Lahko, da boste začeli s športnimi aktivnostmi in v to potegnili celo druge. Všeč vam bo vpliv na druge.

Rak
Odlično počutje boste želeli okrepiti z odločitvami, ki jih ne boste želeli razkriti, a boste glede njih zelo čustveni in občutljivi. Pomembno vam bo, kako vas vidijo drugi.

Lev
Optimistični boste glede vsega. Novi ljudje bodo prinesli povsem drugačne poglede na delo in sodelovanje, kar vas bo veselilo, da se boste končno lahko sprostili.

Devica
Vabila vas bo družba in le stežka se jim boste uprli, saj boste tudi vi pogrešali občutek svobode. Lahko, da se boste odločili za malo drugačen način življenja in to čimprej.

Tehtnica
Izpostavljeni boste idejam, ki vas bodo odmaknile od ljudi, ki so vam zaupali. Preveč hitro boste spreminjali mnenje in še sebe zmedli. Preverite dejstva o vseh tematikah.

Škorpijon
Skozi partnerski odnos boste spoznali večjo stvar, ki vam bo pomagala rešiti finančne zadeve. Lahko, da vam bo partner pomagal postaviti vse na novo v vseh pogledih.

Strelec
Razmislite o vsem, kar vam je pomembno in najdite nov način delovanja, saj je star prepočasen in nesmiseln. Ne prepirajte se in ne iščite izgovorov, najdite v sebi mir.

Kozorog
Lahko, da vas bo strast vodila v drugačno smer, kot boste načrtovali. Ne boste mogli dojeti, kaj se je zgodilo in se boste precej časa obremenjevali. Nerodno vam bo.

Vodnar
Iskali boste pomoč med prijatelji in znanci, saj se vam bo zdelo smiselno predati v roke drugih. Lahko pa se zgodi, da ostanete vi praznih rok, zato previdno s tem.

Ribi
Skrb za fizično telo vas bo pomladila, vam dala dodatne moči in veselja, da se boste želeli najboljše pokazati javnosti, kar vam bo tudi uspelo. Naredili boste pravi preboj.