Napoved

Horoskop za sredo, 21. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
21. 4. 2021, 06.28
Posodobljeno: 21. 4. 2021, 06.56
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
V dilemi boste glede neke odločitve. Izberite to, kar vas bolj veseli, pa čeprav ni takoj rezultata. Hitreje dosegljivo vam ne bo tako všeč, nisi se ne bo spremenilo na bolje.

Bik
Odlično počutje bo sledilo potrditvi iz javnosti, ki vas bo prebudilo v čisto drugačno življenje. Zadovoljni boste in nadaljevali z aktivnostim, ki so vam prinesle to podporo.

Dvojčka
Spremembe vas bodo razveselile in vam dale upanja. Hitro se boste organizirali, da boste lahko sledili načrtom, ki ste jih že skorajda opustili zaradi pretekle depresije.

Rak
Ponosni boste na svoje dosežke, ki vam bodo prinesli tudi dobre finančne rezultate. Kasneje boste dojeli, da ste naredili osebni preboj, kar vam bo spremenilo življenje.

Lev
Odlična podpora prijateljev in javnosti bo okrepila vašo uspešnost in ugotovili boste, kako je pomembno, da ste iskreni glede svojih delovnih želja, saj se hitreje uresničijo.

Devica
Dobro se boste počutili doma in se lotili sprememb, ki ste si jih vedno želeli izpeljati. Presenečeni pa boste, da vas bo precej prijateljev kontaktiralo in želelo pomagati.

Tehtnica
Odlična družba vas bo odmaknila od rutine, čeprav vam bo uspelo ustvariti nekatere ideje ali celo kreativno sodelovati medtem, ko se boste zabavali. Zakrili boste sledi.

Škorpijon
Končno vam bo uspelo se odmakniti od vseh, ki so vam jemali energijo in vas medli. Po spancu boste bolj jasno videli, kar je potrebno izpeljati ter boste lažje izpeljali.

Strelec
Popazite na zdravje, da vas ne bo to zaustavilo pri dobrih načrtih za prihodnost. Poiskrbite za svoje telo in si uredite status, saj vam bo to dalo moč in pogum.

Kozorog
Želeli si boste sprememb, selitve, odhoda v tujino ali učenja, a bo potrebno pogledati na situacijo in se odločiti po vesti. Če boste mirni ob odločitvi, potem je prava.

Vodnar
Optimistični boste glede dogajanja, a vedeli boste, da morate urediti vse, kar želite uresničiti na dolgi rok, zato se boste tako še naprej lotevali vsakega dela sproti.

Ribi
Končno se vam bo pokazal uspeh, kar boste težje sprejeli, saj vam je prišlo v navado, da samo delate dalje in ne gledate več učinka. Zato boste prijetno presenečeni.