Astro

Horoskop za ponedeljek, 19. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
19. 4. 2021, 06.27
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne manipulirajte s čustvi drugih, raje odkrito pokažite svoje. S srcem se boste bolj približali vsemu, kar si želite doseči v življenju, zato kar pogumno s čustvi in željami.

Bik

Dober dan za generalne spremembe, saj sonce prihaja v vaše znamenje in začutili boste, kako vas življenje začne podpirati v pravo smer. Bodite jasni in čisto konkretni.

Dvojčka

Odlično počutje vas bo vodilo v dejavnosti, ki jih boste uspešno izpeljali brez pretiranega truda. Sami sebi se boste čudili, kako vam vse to uspeva tako na hitro.

Rak

Spremembe bodo dobrodošle, zato se boste odločali za njih v vseh pogledih. A uspele vam bodo samo tiste, v katerih boste vztrajali in sprejemali podporo okolja.

Lev

Dinamični boste in usmerili svojo energijo v bolj konkretne rezultate. Dovolj boste imeli pogovarjanja in načrtovanja, zaželeli si boste dobrih in konkretnih sprememb.

Devica

Okrepila se vam bo samozavest, še posebej, ker boste začeli sodelovati z mlajšimi osebami, ki vas bodo videle v povsem drugačni luči in to vam bo odlično odgovarjalo.

Tehtnica

Iskali boste optimalno mesto in ugotovili, da vas nihče tako močno ne potrebuje. To vas bo razžalostilo in razveselilo. Opustite žalost, raje kreirajte svoje dni po svoje.

Škorpijon

Opustiti boste morali željo, da popravite napake preteklosti. Posvetite se sedanjosti ter rehabilitirate nekatere odnose. Ne zanikajte osebnih želja. Povežite se z bližnjimi.

Strelec

Optimistični boste, mogoče celo preveč, a videli boste priložnosti in želeli pomoč drugih. Žal so pretekli spodrsljaji še preveč živi, da bi vam domači želeli pomagati.

Kozorog

Nekaj bo izbilo dno vašim čustvom. Odreagirali boste burno, da se bodo vsi čudili. A bo bolj naporno, če boste skrivali počutje. Prepir bo koristen, razjasnil bo situacijo.

Vodnar

Diniamični boste in optimistično reševali vse po vrsti. Ne boste mogli mirovati, saj vas bo življenjska sila vodila v spremembe. Zato boste neizprosni v svojih zahtevah.

Ribi

Želeli si boste vplivati na okolico in žal vam bo, da ste se odmaknili od vsega. A se bodo priložnosti spet kmalu pojavile, samo nadaljujte v smeri, ki ste si jo zadali.

oa
Andreja Novak