Astro

Horoskop za petek, 16. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
16. 4. 2021, 06.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Odprli se boste dobrim spremembam v financah. Vseeno vam bo, kako drugi gledajo na vaše spremembe, samo, da vas bodo pustili, da izpeljete vse to lepo do konca.

Bik

Ne upirajte se spremembam, saj boste vi imeli največ od njih. Sodelujte v še tako nenavadnih idejah, ki vas bodo usmerile drugače in vam dale več svobode in sreče.

Dvojčka 

Popazite na svoje zdravje in ne dovolite, da vas prepredejo negativne misli in sodbe, ki ste jih bili deležni v preteklosti. Odprite se za vse, kar vas čustveno zainteresira.

Rak

Zanašali se boste na moč svoje volje in z vztrajnostjo boste prišli do želenih ciljev. To vam bo dalo možnosti za nov način delovanja, sodelovanja in življenja. Sodelujte.

Lev

Lahko, da boste čutili pritiske iz okolja, da se boste zaščitili in urediti konkretne stvari samo zato, ker se bodo vpletali ljudje, ki ne spodajo ali dodajo nič v vaše življenje.

Devica

Prisluhnite najprej sebi, potem šele drugim in brez reakcij razmislite o tem, kar se dogaja. Opustite predvidevanja, kaj bodo drugi povedali in kaj mislijo, izrazite se.

Tehtnica

V okolici boste zaznavali nemirna čustva in vrtince strahu, panike in negativnih predvidevanj ljudi, a boste pravočasno lahko odstopili in ohranili notranji mir.

Škorpijon 

Izvedeli boste novice, ki vas bodo precej pretresle. To vam bo dalo nova izhodišča za lastne spremembe in kar naenkrat vam določene stvari ne bodo več tako težavne.

Strelec

Naredite dober načrt in povežite vse svoje želje in ideje v smiselno celoto. Domači vas bodo še vedno gledali malo postrani, saj še niso pozabili na pretekle neuspehe.

Kozorog 

Skozi sodelovanje boste imeli možnosti sprememb, ki pa se jim boste želeli izogniti na vse pretege. Zadovoljni boste z umikom ter se lotevali stvari, ki jih že obvladate.

Vodnar

Optimalno se boste organizirali, predvsem pa več pričakovali tako od bližnjih, kot od sodelavcev. Z voljo in sistematičnostjo boste aktivirali vse svoje energijske rezerve.

Ribi 

Skozi nove dejavnosti boste bolj cenili stvari, ki jih samostojno počnete, zato se boste izogibali zunanjim vplivom in pritiskom iz okolja, kar bo okrepilo vašo intuicijo.

oa
Andreja Novak