Astro

Horoskop za četrtek, 15. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
15. 4. 2021, 06.24
Posodobljeno: 15. 4. 2021, 07.10
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Pomembno vam bo, kako se na vas odzivajo drugi, a podzavestno boste naredili vse, da bi jih odrinili. Razmislite o tem in vsem, kar želite doseči pri drugih ter se pomirite.

Bik

Želeli boste razumevanje v odnosih, a ne izgubiti privilegijev, ki jih imate. Podprite pravo osebo, ki vam bo nazaj pomagala rešiti zagate glede vaših materialnih dobrin.

Dvojčka

Dinamični boste in želeli koristno uporabiti dobro počutje. S prijajatelji boste lahko preuredili nekatere domače zadeve, saj vam bodo pripravljeni pomagati v vsem.

Rak 

Samozavestni boste, saj vam bo uspel večji posel, s katerim si boste odprli novo pot. Tako boste razvili tudi določena koristna dolgoročna prijateljstva ali novo ljubezen.

Lev

Aktivni boste in želeli impresionirati simpatijo ter dobiti potrditev zase. Vaša notranja moč in življenjska energija sta čisto odvisni od vašega zadovoljstva, kar se zavedate.

Devica

Ne boste se mogli upreti aktivnemu sodelovanju v stvareh iz preteklosti. Tako boste verjetno prelomili obljubo bližnjim, a vam bo vseeno, saj boste v tem res uživali.

Tehtnica

Čustva in vso moč boste usmerili v eno samo dejavnost, saj se vam bo zdela usodna in potrebna. Potrebovali boste pomoč drugih, zato pravočasno zaprosit za njo.

Škorpijon

Močno boste želeli vplivati na finančne ureditve glede starih materialnih dobrin, kar vam bo tudi uspelo. Precej ljudi vam bo pomagalo in pomembno bo, da ste prijazni.

Strelec 

Čakali boste na pravi trenutek, da obelodanite svoje želje in interese, ki so vam pomembni, pa ne bo tako hitro prišel. Vseeno vztrajajte in ne opusite te namere.

Kozorog

Želeli si boste sprememb, a sočasno zavirali vso dogajanje. Dovolite si spoznati svoja čustva, ne samo površinska, da svidite, kje res leži vaša moč, zavita v podtalni strah.

Vodnar

Preveč se boste umikali in boste padli v stare zanke iz katerih pa se boste tokrat malo težje rešili. Samo optimizem in pogovori s prijatelji vam bodo nazaj odprli dobro pot.

Ribi

Želeli boste dokazati, da še zmorete in da se ne bojite nobenega izziva. Lahko, da si boste nakopali preveč nepomembnega dela, zaradi česa se boste doma prepirali.

oa
Andreja Novak