Astro

Horoskop za sredo, 14. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
14. 4. 2021, 06.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Borili se boste za svoje pravice doma, v bistvu pa je bolje, če se pogovorite o strahovih in svojih občutljivih točkah, da vas bodo domači končno razumeli.

Bik 

Venera, vaša vladarica danes pride v vaše znamenje, kar vas podpre v lepoti, blagostanju in ljubezni za daljši čas. Izkoristite najboljše obdobje za svoj preporod.

Dvojčka

Klepetavi boste in aktivni, razen tam, kjer bi bio potrebno odkriti svoja čustva in srce. Ne tajite več svojih občutkov, temveč iskreno pokažite svoje srce in uspeh bo velik.

Rak

Sijali boste v novih dosežkih in samozavestno želeli urediti večino finačnih stvari. Možnosti bodo dobre in lahko, da se v tem procesu z nekom povežete ljubezensko.

Lev

Odlična spodbuda iz okolja vas bo usmerila v koristne smeri. Ugotovili boste, kako enostavno urediti nekatere stvari, kar vam bo prineslo več denarja in zadovoljstva.

Devica

Občutljivi boste na pripombe, kar lahko, da bo vplivalo celo na vaše zdravje. Ne izpostavljajte se po nepotrebnem, temveč razmislite, kako izpeljati stvari brez truda.

Tehtnica

Na vsak način boste želeli izpeljati pomembno stvar. Skozi delo in sodelovanje se bodo pokazale nove možnosti, ki jih boste takoj izkoristili. Vseeno bo malo naporno.

Škorpijon 

Slabo počutje vas bo vodilo v odmik. Želeli si boste družbe, a sočasno vam bodo vsi naporni, saj ne boste mogli reagirati niti ne boste razumeli, kaj se dogaja. Spočijte si.

Strelec

Povezani boste z nekom na poseben način, kar vas bo osrečevalo, a sočasno si še ne boste upali narediti korake naprej, saj boste vedeli, da morate urediti prej preteklost.

Kozorog

Skrili se boste za besede in dejanja drugih ter se usmerili v raziskovanje tega, kar vas dela najbolj ranljive. Dovolj bo, če se pogovorite s povezanimi osebami brez obtožb.

Vodnar

Odlično počutje bo izhajalo iz tega, da se vam ne bo treba več izpostavljati v stvareh, ki so vam mučne. Nekaj se bo uredilo brez vaše prisotnosti in to vas bo razveselilo.

Ribi

Ne boste vedeli kaj se dogaja, a nekateri odnosi se bodo čudno obrnili in ne boste imeli dobrega občutka. Ne boste pa videli, da ste jih spravili v kot in da nimajo izbire.

oa
Andreja Novak