Astro

Horoskop za torek, 13. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
13. 4. 2021, 06.33
Posodobljeno: 13. 4. 2021, 07.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

Oven

Merkur je še v vašem znamenje, zato izkoristite še podporo v komunikaciji in načinu razmišljanja. Rast lune vas podpira v dobrih idejah, ki bodo prinesle bogate rezultate.

Bik

Ugoden čas za konkretne spremembe v materialnosti. Številne ideje bodo smiselne, zato se jim ne upirajte, temveč se aktivirajte v čimhitrejšo realizacijo za vse vpletene.

Dvojčka

Veliko dogajanja bo v vašem domu in lahko, da se boste lotili prenove vsaj vaših najljubših kotičkov. Nihali boste, a želeli hitro končati, da ne boste motili drugih.

Rak 

Novosti vas bodo zresetirale in ne glede na vse, se boste morali se boste soočiti z določenimi izzivi glede materialnega obilja in želja, ki jih imate glede svojega doma.

Lev

Optimistični boste in številne priložnosti vas bodo podprle pri samostojnem delu.  Vse to vam bo dalo zagona, da boste premagali dvome in storili drzen korak naprej.

Devica

Precej občutljivi boste na prvo žogo, zato pozor, da si ne zaprete zato kakšnih vrat. Zavedanje nežnih čustve vas bo rešilo, da ne boste prekinili s pomembnimi odnosi.

Tehtnica

Zanimivo boste vse, kar se dogaja okoli vas, kar spuščali mimo. Ne boste se več intenzivno vpletali v težave drugih, tudi ne boste dovolili, da vas potegnejo v njih.

Škorpijon

Čas je za drugačno življenje, česar se dobro zavedate. Vseeno se odmikate od sprememb in jih odlašate, doler gre. Sedaj imate podporo zvezd za dober razmislek.

Strelec

Polni boste optimizma in želje po ponovni aktivaciji. Imeli boste številne ideje in vam bo samozavest rasla ob vseh tistih, ki bodo pozitivno reagirali na vaše načrte.

Kozorog

Ne bo se vam dalo ukvarjati se z nikomer in veseli boste, če bodo načrti padali v vodo in vam ne bo potrebno nič narediti, saj vas bo vsako vznemirjenje spravilo iz tira.

Vodnar 

Optimistični boste in s tem močno vplivali na svojo okolico. Skozi svoje želje in cilje boste videli širšo vizijo, ki jo želite realizirati. Dovolj boste imeli finančnih skrbi.

Ribi 

Začutili boste, da je čas za nove začetke, saj vas bodo zvezde podporle bolj kot kdajkoli prej. Ne boste se več zanašali na druge, saj se vam bo okrepila samozavest.

oa
Andreja Novak