Astro

Horoskop za nedeljo, 11. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
11. 4. 2021, 07.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Manipulacija ne bo več uspešna, a resnica bo preveč direktna, zato jo boste obelodanili po korakih. Presenečeni boste dosegli večji uspeh kot ste pričakovali.

Bik 

Zaprosite iskreno za pomoč tiste, ki jih potrebujete. Naj vam ne bo žal pohvale, pokažite svoja čustva in spoštujte čustva drugih. Pomirite se tudi s svojimi bližnjimi.

Dvojčka

Ne hitite, dobro razmislite, kaj vse bi radi uredili, od odnosov, pa vse do poslovnih izzivov ali sprememb doma. Potem sproti reagirajte, kot vam življenje odpiralo.

Rak

Če imate možnost, se o svojih financah in načrtih za prihodnost pogovorite z bližnjimi, najbolje s partnerjem ali prijateljem, ne pa z drugimi družinskimi člani.

Lev 

Ogromno moči imate, če ste čustveno sproščeni in motivirani in če delate samo tisto, za kar ste res poklicani oz. sodi v vašo življenjsko pot. Zato ne delajte kompromisov.

Devica

Ne glede na vse, boste stvar izpeljali do konca in se potem odmaknili od vseh, da si spočijete in naberete novih energij in idej za prihodnost. Ne čakajte predolgo na to.

Tehtnica

Pospešite realizacijo svojih želja, saj ste polni življenjske energije. Ljubezen vam bo na razpolago, a ne boste hiteli, raje boste uživali v dogajanju in korakih v vsaki fazi.

Škorpijon

Dajte si možnost, da vam življenje pokaže smiselno pot. Začelo se bo boljše obdobje za vas. Zato ne postopajte prehitro, niti z jezo ali slabo voljo, temveč samo opazujte.

Strelec

Naj se vam ne mudi, saj je pomembno je, da se dobro počutite dobro v vseh dogovorih, ki jih boste sklenili. Ne skrivajte se pred življenjem, ki vas na polno vabi.

Kozorog

Ne zapletajte se v pogovorih, saj si na glavo lahko nakopljete večje težave. Raje si vzemite čas za razmislek, ali se iskreno pogovorite s kom, ki vam bo lahko pomagal.

Vodnar

Pokazali se bodo karmični odnosi, ki vas mučijo lahko že celo življenje, a se do sedaj tega niste zavedali. Zakaj ne prekinete stikov s toksično osebo? Česa se bojite?

Ribi

Če boste pretiravali s pritiski na druge, se lahko zgodi, da bo to začelo zares obremenjevati vas, saj vas bodo reakcije bližnjih spremljale ves čas in hudo vam bo.

oa
Andreja Novak