Astro

Horoskop za petek, 9. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
9. 4. 2021, 06.31
Posodobljeno: 9. 4. 2021, 07.57
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ljudje vam bodo naklonjeni iz vseh strani, saj vas zvezde podpirajo. Zato se iskreno lotite priložnosti, ki vam bodo omogočile svobodo v smeri, ki si jo sedaj najbolj želite.

Bik

Ne upirajte se idejam, ki jih boste dobili, sodelujte. Prejeli boste ugodne ponudbe, če bostele dali svoj ego na stran in se začeli čisto odprto pogovarjati o vseh stvareh.

Dvojčka

Popazite na svoje zdravje, da se ne boste kar naenkrat znašli v težavah in to takrat, ko ne bo nikogar blizu, da bi vam pomagal. Naučite se na novo pogledati na svet.

Rak

Ne ohranjajte negativnih občutkov glede dogajanj v vaši okolici, saj vas občutek, da ne morete nič spremeniti, spravi v depresijo in nemoč ter v slabšanje vašega zdravja.

Lev

Samski boste imeli večjo izbiro, a bodite iskreni do sebe in svojega srca, da boste v ljubezen vstopili na daljši rok. Čas je za vaš popolni preporod in sreča je že pred vrati.

Devica

Karkoli se boste šli, se pojdite iskreno in na polno, ne glede na to, da bodo novosti polne začetniških nevšečnosti. Ne računate, da se bo odločitev zgodila sama po sebi.

Tehtnica

Skozi pomoč in podporo drugih, predvsem pa moških, boste ugotovili, da ste res ljubljeni od zvezd in da lahko začnete zaupati v življenje, predvsem pa v ljubezen.

Škorpijon

Ne iščite vi rešitve, temveč dovolite, da vas rešitev najde in da jo pravočasno opazite. Čuječnost oz. zbranost bo za vas izjemnega pomena, saj se boste lahko rešili skrbi.

Strelec 

Dovolj imate hitenja in pretiranih obveznosti, ki na koncu ne dajejo nobenih rezultatov. Usoda vas bo podprla in številne možnosti se bodo odprle za spremembe.

Kozorog

Vsakič, ko bi se naj karkoli spremenilo v dobro, vas nekaj zadrži, zbolite ali so nenavadna naključja, ki porušijo možnosti spremembe. Razmislite, čemu je tako.

Vodnar

Eni vas bodo podprli v dobri volji in močni energiji, ki jo boste čutili ob njih, drugi pa vas bodo hitro izčrpali, a boste imeli občutek, da ne smete prekiniti sodelovanja.

Ribi

Vse vam bo šlo kot po maslu, kar bo posledica preteklih izkušenj in truda, za kar boste ponosni. To vam bo vrnilo samozavest, občutek, da lahko zaživite svoje sanje.

oa
Andreja Novak