Oven
Skozi pogovore boste naključno izvedeli za nekaj, kar vas bo malo pretreslo, a vas sočasno spodbudilo k izboljšanju življenja. Spoznali boste, da morate odnos negovati.

Bik
Preverite ideje pri bližnjih, preden jih razglasite javnosti. Tako boste zaščitili intimne odnose in ne boste izpadli egoist, ki dela vse kar se mu zahoče, kar pa je deloma res.

Dvojčka
Lahko, da se vam bo zgodil skok čez plot in pri tem sploh ne boste razmišljali o posledicah. Samo sledili boste instinktu in seksualni energiji, ki bo premočna.

Rak
Iskani boste povsod, a vam se bo zdelo, da ni nikomur zares mar za vas. Na plano bodo prišla stara čustva in rane iz otroštva, ki pa jih ne boste želeli nikomur kazati.

Lev
Spremenil se vam bo način doživljanja. Vse bo drugače, a navidezno vse enako. To vas bo nekaj časa medlo, a se boste v tišini pomirili s sabo. Zaželeli si boste novosti.

Devica
Ljubezen ali strast vas bo zmešala, da boste zaživeli v čisto novo smer. Naivno boste pričakovali podporo okolja, ki ga seveda ne bo, a tega sploh ne boste opazili.Tehtnica
Zdelo se vam bo, da ste umaknjeni in prikrajšani za dogajanje. Če boste povprašali znance, prijatelje ali domače, boste izvedeli resnico, ki pa lahko, da vam ne bo všeč.

Škorpijon
Hoteli boste vztrajati v svojih izhodiščih a, a se ne bo dobro obneslo, zato boste prisiljeni prisluhniti tudi drugim. Spoznali boste, da imajo dobre in koristne ideje.

Strelec
Odlične ideje boste imeli za finančne pridobitve, a bo treba precej časa in truda vložiti. V to ne boste želeli iti sami, a domači ne bodo najbolj navdušeni nad tem.

Kozorog
Ne pametujte iz varnega doma o tem, kako naj kdo drug bolj drzno zaživi. Aktivirajte se in z zgledom pokažite, kaj ste točno mislili in lažje jih boste potegnili za sabo.

Vodnar
Upirali se boste utesnjenosti doma ter želeli vzpostaviti nova pravila, ki pa ne bodo dolgo zdržala. Samo z resnimi pogovori boste dosegli, da bodo domači sodelovali.

Ribi
Lahko, da boste šli na potovanje ali se lotili daljšega izobraževanja, a pomembno je, da točno veste, kaj in zakaj počnete. Samo tako, boste dobili vse najboljše iz tega.