Astro

Horoskop za petek, 2. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
2. 4. 2021, 06.39
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Iskali boste možnosti, da se rešite starih problemov, za katere je videti, da vam sledijo. Za trajne rešitve boste morali spustiti vse, povezano s slabo preteklostjo.

Bik
Pazljivo z besedami in dejanji, da si ne skrhate odnosov, za katere ste se trudili. Ne vztrajajte v stvareh, kjer je odpor bližnjih, pomembno je, da se vsi dobro počutite.

Dvojčka
Jezljivi boste, a vam bo uspelo to obrniti v pozitivno smer ter boste končno naredili nekaj zase. Tako se boste osvobodili preteklosti in zadihali v dobro o regeneracijo.

Rak
Želeli se boste odmakniti od vsega ter se posvetiti sebi, a vam ne bo uspevalo. Preveč vsega se bo zgodilo, kjer bo pomembno, da ste zraven. Načrtujte svoj čas praktično.

Lev
Zmanjkalo vam bo moči, da bi vztrajali v bitkah, predvsem v uradnosti ali službi. Preveč boste občutljivi, da bi se izpostavljali. Počakajte na boljšo podporo zvezd.

Devica
Ne glede na to, kako se boste trudili skriti čustva, to ne bo šlo. Prihaja novo obdobje, kjer boste veliko bolj sproščeni in odprti, tako da vas nekateri ne bodo prepoznali.

Tehtnica
Skozi urejevanje doma in materialnih dobrin se boste prebudili ter zanimivo povezali z dogajanjem. Zdelo se vam bo, da ste se na novo rodili. Drugi tega ne bodo opazili.

Škorpijon
Težko se boste ločili od preteklih vizij življenja, a bo potrebno. Na novo postavite vse povezano z delom in vašo življenjsko energijo. Preprosto ne zmorete več tako dalje.

Strelec
Opevali boste svoj dom in počutje v njem, a boste zelo malo časa zdržali doma. Optimizem vam bo izginil. Začeli boste težke pogovore razreševanja starih zadev.

Kozorog
Držali se boste starih preverjenih receptov, kar vas ne bo osrečilo, a zdelo se vam bo, da ste varni. Izogibali se boste spremembam, ki pa bi vam prinesle toliko dobrega.

Vodnar
Nihali boste med optimizmom, željo po prostem času ter potrebo po stabilnih družinskih temeljih. Pozor, preveč boste v skrbeh, da bi opazili dobre priložnosti.

Ribi
Želeli se boste ukvarjati izključno s sabo in vse bo šlo skozi ta filter tudi danes. Razumeli boste tiste stvari, ki se vas bodo tikale, vse ostalo bo šlo kar mimo vas.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja