Astro

Horoskop za četrtek, 1. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
1. 4. 2021, 06.43
Posodobljeno: 1. 4. 2021, 07.06
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Usmerite se v smeri in področja, ki vam jih življenje direktno odpira. Usoda vas vabi, da uredite svoje odnose v harmoniji in prenehate dolgotrajne bitke doma in v okolici.

Bik
Obudite nazaj svojo naravo in si dovolite pokazati nežna in občutljiva čustva, saj ni nič narobe, če ste bolj človeški. Učinek bo velik in ljudje v bližini se bodo sprostili.

Dvojčka
Ne zaključujte nečesa, s čemer še niste zares končali, pa bi se radi samo izognili težavnim pogovorom in negativnim čustvom, ki se sprožajo, ker ste samo tiho.

Rak
V poslu boste imeli priložnost se dokazati, a boste reagirali s pretirano občutljivostjo in se odmikali od odgovornosti. Dali boste čisto napačno sliko, da vas to ne zanima.

Lev
Ideje bodo pristale na plodnih tleh in podprli jih bodo vsi za vas pomembni ljudje. Zato ne nasedajte na kritiko tistih, ki se čutijo zapostavljene in vas želijo ustavljati.

Devica
Usmerite se jasno v svoje cilje, da sedaj dosežete vse to, kar ste želeli v preteklosti. Kariera se vam bo aktivirala, dobili boste priložnost dobrega sodelovanja tudi širše.

Tehtnica
Opustite nagib, da osrečujete druge ter se takoj zapletete v njihove težave. Nič ni narobe, če se odzivate samo na stvari, kjer lahko pomagate brez, da zapustite sebe.

Škorpijon
Lahko, da vas bo pretresel kakšen dogodek, ki se bo zgodil v bližini, vsekakor se boste začeli zavedati dragocenosti življenja in zaradi tega naredili spremembe.

Strelec
Lahko, da se bo ljubezen ali strast pojavila na delovnem mestu ali nekje, kje ste jo najmanj pričakovali. Z nekom boste kreativni in se bodo pojavila romantična čustva.

Kozorog
Ko boste zaključili s tistimi projekti, ki vam niso bili toliko pri srcu, kot ste verjeli ob njihovem začetku, boste globlje zadihali in se sprostili. Čas je na vaši strani, sodelujte.

Vodnar
Vse, kar vam povzroča veselje, navdih, podprite tudi pri drugih in se odprite bolj aktivnemu sodelovanju ter opustite druženje z osebam, ki vas ne upoštevajo.

Ribi
Skozi pogovore in razmišljanja ste dojeli, kje ležijo vaši talenti in zato želite usmeriti celoten način življenja v to smer. Številni vam bodo želeli pomagati. Sprejmite.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja