Oven
Ne iščite lažje poti, raje se iskreno pogovorite s tistimi, ki jih potrebujete za pomoč. Priložnost imate presekati stare navade in začeti na novo v splošno zadovoljstvo.

Bik
Želeli si boste vodilne vloge v življenju, a boste čustveno pretirano občutljivi, da bi se čisto odprli sodelovanju v odnosih, še posebej v službi. Raje boste zakrili svoja čustva.

Dvojčka
Kar sprijaznite se, čas je za drugačnost. Ne glede na vse, se boste morali ukvarjati z svojimi čustvi, kar sploh niste načrtovali. Vas bo pa to osvobodilo v čutenje ljubezni.

Rak
Želeli si boste predajati strasti in se ukvarjati izključno z ljubeznijo, medtem ko vas bodo finančne zadeve silile, da se boste morali posvečati strankam in kreativnosti.

Lev
Ne boste točno vedeli, ali se bolj bojite svojih čustev ali čustev simpatije do vas. Zato se boste raje še bolj posvetili delu, saj vam bo to zagotovilo za varno življenje.

Devica
Ljubezen bo v zraku in samski imate priložnost zanimivih srečanj, da osvojite sorodno dušo. Bodite iskreni v svojih besedah in dejanjih ter se umirite glede denarnih skrbi.

Tehtnica
Pomirili se boste s sabo in spoznali pomembne stvari za vas in intimno življenje. To bo okrepilo energijo, da se boste odprli za življenje in ne boste več skrivali nežnosti.

Škorpijon
Vzamite si čas in o vsem razmislite. Če potrebujete še drugo mnenje, pokličite tiste, ki jim zaupate. Potrebujete samo jasno vizijo, da boste zadihali in začeli delovati.

Strelec
Želeli si boste spremembe doma, zato se boste tudi lotili vsega na čisto drugačen način. Ne skrivajte pa svojega interesa pred domačimi, pogovorite se čisto o vsem.

Kozorog
Ne trmarite v stvareh, ki jih ne poznate stoodstotno. Tokrat se ne boste mogli izmuzniti ne s tišino, ne s tolažbo, možno bo samo z resnico in priznanjem za napako.

Vodnar
Želeli boste narediti vse za nazaj in vse za naprej, vse naenkrat. Čas vas bo preganjal, a če se boste dobro organizirali in povabili tudi druge v ta proces, vam celo uspe.

Ribi
Če ste umetniške narave, se odprite čisto novim smerem, saj se bodo ideje ne samo izkrastilizirale, temveč boste dobili pobudo iz okolice, ki vas bo spodbudila v novosti.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja