Astro

Horoskop za sredo, 24. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
24. 3. 2021, 06.35
Posodobljeno: 24. 3. 2021, 07.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odlično počutje vas bo vodilo v uspešno delo in če nimate težave s preteklostjo, boste naredili vse potrebno za dobre osebne in poslovne preboje. Razrešitev sledi.

Bik
Nemirni boste iskali povode za prepir. Raje se usmerite v zadovoljstvo in preglejte, kaj si želite narediti zase in za svoje življenje, saj boste v tem veliko bolj uspešni.

Dvojčka
Sočutje vas bo prevzelo in lahko, da se boste pridužili organizaciji ali skupini za pomoč drugim ali naravi. A želeli boste, da se stvari na hitro organizirajo, aktivirajo.

Rak
Pomlad vas bo razveselila in želeli boste spremeniti videz in svoje počutje. Ne hitite, dovolite si, da se vam pokaže jasna vizija, da se strateško lotite želenih sprememb.

Lev
Samozavest in notranja moč bosta podprla posel in možnosti zaslužka. A lotite se tudi vizualne spremembe, ki bodo vaše nove projekte postavile čisto na nov nivo.

Devica
Močna povezava z otroci ali tistimi, ki potrebujejo pomoč, vas bo odprla za dobre ideje in organizacijo. Uspešni boste v razumevanju in pomočjo skozi pogovore.

Tehtnica
Jezljivi boste in aktivni, kar bo koristno, da boste naredili vse, kar ste prelagali. Lahko, da boste naredili korake naprej tudi v odnosih in si privoščili strasten skok čez plot.

Škorpijon
Iskali boste novo pot, ki se bo na pol pokazala, a še ne boste mogli vse izpeljati. Ne zanašajte se na druge, temveč delujte, da rešite vse zagate čimprej. Ne izmikajte se.

Strelec
Z lahkoto boste uspešni povsod, kjer je pomembna predvsem vaša iznajdljivost. A lahko, da se boste potem spraševali, zakaj tam vztrajate, če nimate nič od tega.

Kozorog
Popazite na svoje zdravje, ki se poslabša vedno, ko se umaknete v svojo cono udobja in čakate, da drugi uredijo tisto, kar je vam pomembno. Odločite se za življenje.

Vodnar
Čustvena nihanja vas bodo opozarila, da se nekaj nenavadnega dogaja okoli vas. Prepoznali boste svojo pre-veliko občutljivost. Sprostite se in reagirajte na dejstva.

Ribi
Komunikacija bo pomembna, a boste s težavo sledili vsemu, saj boste preveč čustveni. Sreča vam bo sledila, kar boste ugotovili šele kasneje. Ne obremenjujte se.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja