Astro

Horoskop za torek, 23. marca

Andreja Novak / 090 77 85
23. 3. 2021, 06.35
Posodobljeno: 23. 3. 2021, 07.18
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Zaganjali se boste v vse možne smeri, da bi uresničili svoje skrite želje, a lahko, da boste pretiravali z komunikacijo in se skozi prehitre besede izdali, kaj zares želite.

Bik
Zgodili se bodo odmiki predvsem tam, kjer ste že razmišljali o prekinitvi odnosov. Tako boste imeli več časa zase, za potovanja, nova srečanja in pa za dodatno delo.

Dvojčka
Imeli boste številne želje in ideje, ki bodo izhajale iz vaše prakse in jih boste želeli vpeljati v življenje. A se bo zgodilo, da vam bo ljubezen ali strast prekrižala načrte.

Rak
Nihali boste v odnosih, kar pa se ne bo videlo navzven. Pri sebi boste imeli precejšnjo zadrego, kako obvladovati vsa čustva in kako se odzivati na različne ljudi v vaši bližini.

Lev
Skozi delo se boste z lahkoto sprostili in tudi ugotovili svoja prava čustva. Ne boste si mogli več prikrivati občutljivost, ki jo imate do določene osebe. Zanimivo vam bo.

Devica
Predani boste kreativnim nalogam in pri tem veliko naredili za svoje bližnje, še posebej otroke. Skozi ljubezen in sodelovanje boste začutili veliko večjo povezanost.

Tehtnica
Pregled zastavljenih ciljev ter želja je tukaj. Odmaknili se boste od kaosa in se usmeriti v zanimivo delo. Spraševali se boste, kaj je pomembno in resnično nujno.

Škorpijon
Temeljiti razmislek bo potreben o vsem, kar se vas tiče. Ne boste se mogli odmakniti od stvari, ki vas bremenijo, zato se ne trudite več si prikriti težave, poglejte jih bliže.

Strelec
Čas bo za sprostitev z domačimi in za pogovor o skupnih ciljih ter ureditvi okolice ali načrtovanja prenove doma. Dovolj boste imeli stresa, ki ga doživljate v okolici.

Kozorog
Kako je komunikacija pomembna, boste hitro ugotovili. Nekdo vas bo prijel za besedo in ne bo izpustil. Bodite pozorni, da si ne nakopljete še materialne škode.

Vodnar
Čisto materialne želje in konkretni finančni cilji vas bodo prikovali na dom Ves prosti čas boste posvetili novim poslovnim idejam in urejevanju starih domačih stvari.

Ribi
Odličen čas za rojstvo novih idej kot priprave za nova sodelovanja, ki bodo trajnejša. Sproščeno boste komunicirali in zdelo se vam bo, da vas vsi razumejo in podpirajo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja