Astro

Horoskop za nedeljo, 21. marca

Andreja Novak / 090 77 85
21. 3. 2021, 07.25
Posodobljeno: 21. 3. 2021, 08.04
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Pomlad vam predaja ključe razumevanja in sodelovanja na bolj prefinjenih nivojih. S tem se boste lahko odkupili za pretekle neumnosti pri partnerju ali simpatiji.

Bik

Najboljše je, če se posvetite ljubezni, ki vas prav čaka, da jo opazite. Ne dajte se tako prositi, sprostite se in končno pokažite še svoj lepši del, svoja čustva in ljubezen.

Dvojčka

Pomoč bo prihajala, saj bo čas za spremembe. Komaj ste čakali na pomlad, a sedaj, se ne morete sprostiti in vživeti v njene nove energije. Se bojite moči vaših čustev?

oa
Andreja Novak

Rak

Čustveno boste bolj sproščeni, saj so vas pretekli dogodki prepričali, da je vse ok. Za neizpolnjene obljube pokličite in se opravičite ter povejte razloge za spremembe.

Lev

Skozi čustva boste začeli dobro zaznavati manipulacijo in vse tisto, kar želijo drugi od vas, pa lepo zavijejo v celofan. Ne prepirajte se, samo jasno nadaljujte v svoji smeri.

Devica

Iščite možnosti sodelovanja, tudi s tujino, če vam je to interes. Proložnosti bodo dobre, če si boste končno priznali, kaj vse vas osrečuje. Spremembe bodo hitre.

Tehtnica

Zdržite in postavite nove temelje tako, da boste lažje izbirali svoj prosti čas. Videli boste, da je optimalno, če se vsak usmeri v to, kar ga veseli, tako vi, kot tudi drugi.

Škorpijon

Vse bolj čutite moč življenja, ki vas spreminja. Družite se s tistimi, s katerimi se dobro počutite in opustite navezave s tistimi, ki vam pijejo kri. Samo tako boste izplavali.

Strelec

Slej ko prej bo potrebno pogledati domačim v oči in povedati resnico. A se boste še kar skrivali za službo in poslom, ki ga vi sami organizirate. Kako to razaložite doma?

Kozorog

V odnosih bodite pozorni, da ne pogrevate starega ognja strasti samo zato, da ne boste osamljeni. Res je čas za spremembe, ne odlagajte jih več na zadnje mesto.

Vodnar

Z rednim delom in sistematičnim pristopom boste vse postavili na noge ter samo sledili ciljem. Velik dosežek vam bo dal osebno potrditev, ki jo boste potrebovali.

Ribi 

S strastjo boste regenerirali ne samo svoje telo, temveč vsa področja svojega življenja. Začeli boste čutiti samopomembnost, ki vam bo všeč in jo boste negovali.