Oven

Ne delajte še novih korakov, počakajte na srečo, ki pride s pomladjo. Prepričajte pa se, kaj in kako si zares želite, da boste pripravljeni na veliko akcijo, ko se bo začela.

Bik

Zadovoljni boste, saj boste čutili moč pomladi, ki vas bo spodbujala v novih dosežkih v javnosti in med prijatelji. Začutite notranjo srečo in z njo pojdite povsod med ljudi.

Dvojčka

Vzemite si čas za razmislek in sanjarjenje. Ne pozabite, da imate glavne adute v rokah in lahko se odločite za katerekoli spremembe. Nikomur niste nič dolžni.

Andreja Novak
oa
Andreja Novak

Rak

Pomlad prinaša nekaj, kar ste si zelo želeli – veliko dela. Kljub temu ne boste zadovoljni, saj se vam bo zdelo, da vsi ostali romantično sanjarijo na soncu.

Lev
Izkoristite čas za dokončevanje delovnih načrtov ter za ustvarjanje dobre vizije, ki ji boste potem sledili brez težav. To vas bo odprlo v dobrih čustvih in novih navadah.

Devica

Srečni boste v svojih novih idejah ter se okrepili v smiselnem sodelovanju. Ne boste več čutili potrebe po odmikih, temveč boste delali na širitvi dejavnosti in posla.

Tehtnica

Pomlad vas bo osvojila z objemom in vse ostalo se bo kar razblinilo. Ne boste se mogli vrniti na stari tir in se prisiliti v nekaj, kar vam ni več všeč. Spočijte si.

Škorpijon

Sočasno boste drzni in zadržani. Ne boste vedeli, kaj bi radi, zato ne boste zamerili drugim, ki bodo ob vas zmedeni. Zdelo se vam bo, da sreča prihaja celo k vam.

Strelec

Pomlad bo v vas aktivirala stara čustva, ki bodo lahko negativno vplivala na vaše zdravje. Ali pa bo ravno obratno in bo zdravje aktiviralo vaša stara čustva. Preverite.

Kozorog

Razmišljali boste o vseh vidikih življenja in če se boste preveč trudili, boste izgubili smisel pomladi. Odnosi vam bodo edina pomoč pri spremembah, ki si jih želite.

Vodnar

Pomladno boste razpoloženi, kar se bo kazalo na vaši še večji neprilagojenosti in uporništvu. Za vsako ceno boste hoteli urediti nekatere stvari, pa čeprav na silo.

Ribi

Obremenjeni boste s tem, kako izpeljati nekatere poteze, da si ne boste zapravili naklonjenosti. Bodite iskreni, to je način, da odnesete celo kožo in dosežete svoje.