Napoved

Horoskop za nedeljo, 14. marca

Andreja Novak / 090 77 85
14. 3. 2021, 06.55
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Dobro razmislite, preden se karkoli zavežete in celo preden začnete pogovore o stvareh, ki še vam niso čisto jasne. Ne izdajajte svojih načrtov, da se ne izjalovijo.

Bik
Vaša pričakovanja so precej obremenjena s preteklostjo, medtem ko sočasno hrepenite po toplem objemu in sprostitvi z nekom. Priložnosti za ljubezen so odprte.

Dvojčka
Dom vam je pravo zatočišče, a padete preveč v cono udobja ter si potem ne upate stopiti v spremembe ter ste vse bolj počasni in neaktivni. Ne krivite drugih za to.

Rak
Ne jezite se na druge, če ne sledijo vaši drami in imajo drugačen pogled na vse skupaj. Drama ni prava pot za ureditev kateregakoli področja, zato jo opustite.

Lev
Ne hitite z obljubami domačim ali dolgoročnimi načrti, saj vam bo življenje sproti dovolj jasno kazalo, kje je vaš optimum. Zato ne obljubljajte nečesa, kar vam bo žal.

Devica
Pripravljeni bodite na kompromise, samo da se bodo začele stvari odvijati v neko smer. Ne dovolite paniki iz okolja, da vas prevzame, zato se organizirajte po svoje.

Tehtnica
Zadovoljstvo vas bo naredilo očarljivo in privlačno za nasprotni spol, še posebej, ker ne boste iskali potrditve ali ljubezni. In to se vam lahko zgodi, če boste šli med ljudi.

Škorpijon
Prihodnji načrti se vam ne bodo začeli realizirati, dokler ne boste sproščeno zadihali in uredili čustvene in materialne dolgove s preteklostjo. Zato se dobro organizirajte.

Strelec
Danes se odprite sodelovanju z domačim in se sprostite. Začutili boste moč in srečo ob vsem, kar se bo dogajalo. Sprostite se in ohranite pozitiven odnos do vseh.

Kozorog
Strast vam bo zmešala glavo, kar vas bo na začetku veselilo, saj ste to na nek način že pričakovali in se potiho veselili. Vas bo pa precej bolj prevzelo, kot ste računali.

Vodnar
Ne pozabite, da skozi pogovore ohranjate v odnosih dolgoročno vizijo, zato vse tiste, ki jih želite bolj aktivirati, navdihujte s tem, kar vidite za njih v prihodnosti z vami.

Ribi
Pišite ideje in bodite odprti za spremembe, saj vas bodo podprle povsod, tudi doma. Bodite iskreni, pa se bo vse samo po sebi uredilo. Novo obdobje se začenja.