Napoved

Horoskop za petek, 12. marca

Andreja Novak / 090 77 85
12. 3. 2021, 06.32
Posodobljeno: 12. 3. 2021, 07.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

oa
Andreja Novak

Oven
Vznemirjeni boste in čakali na potrditev iz strani sorodnikov. Želja po sodelovanju vam bo pomagala priti do dobrih rezultatov, a bodite res iskreni v svojih namenih.

Bik
Ne bodite tako strogi do sebe, niti do drugih. V tem trenutku ne morete zahtevati brezhibnost od nikogar. Sprostite se in če že kje želite narediti red, je to pri sebi.

Dvojčka
Lahko, da ste se odločili za preveč stvari naenkrat in bi sedaj radi pobegnili pred vso to novo odgovornostjo, saj ne vidite hitrih možnosti za uspeh. Nadaljujte v tej smeri.

Rak
Ne skrivajte nič svojim bližnjim doma ali v službi, saj so na vaši strani, sočasno pa vaši izrazi vse izdajo. A osredotočite se izključno nase in ne poskušajte ustreči vsem.

Lev
Življenje vas bo podpiralo, še posebej, ker se ne boste več upirali. Naklonjenost nasprotnega spola bo izzvala v vas številne želje in razmisliti boste morali, kako delje.

Devica
Zvezde vas odlično podpirajo pri vsem, kar vam daje veselje, optimizem in je povezano z delom, tudi tujino in vašim domom. Zato ne zamudite novih priložnosti.

Tehtnica
Nikakor se ne odmaknite od začrtane poti, tudi ne razlagajte veliko drugim. Življenje vam bo naklonjeno in usoda vas bo podpirala v vsem, kar počnete, ohranite svoj mir.

Škorpijon
Potrebno bo urediti finančne zadeve, saj se ne bodo zaključile same po sebi. Lahko, da bodo prišle izvržbe, ali da vas bo na cedilu pustili prijatelji. Reagirajte takoj.

Strelec
Vzmite čas in še pred jutrišnjim mlajem uredíte vse papirje ter zaključite tiste stvari, ki jih želite spustiti iz svojega življenja. To vas bo razbremenilo in boste lažje zadihali.

Kozorog
Preglejte svoje poslovne odnose, ljudi, s katerimi sodelujete v službi in pri ustvarjanju vašega materialnega obilja. Nujno je, da v sebi najdete dobro ravnotežje sodelovanja.

Vodnar
Pogoji so optimalni, resnično se vam lahko odprejo dobra poslovna sodelovanja v tujini, še posebej, če boste sledili notranjemu redu in se osredotočili na dobro delo.

Ribi
Ne čakajte, sedaj je čas, da se organizirate in se sprostite v vsem, kar bi želeli na novo štartati. Novi začetki bodo možni in pri vsem vam bodo pomagale ženske iz okolja.