Napoved

Horoskop za četrtek, 11. marca

Andreja Novak / 090 77 85
11. 3. 2021, 06.40
Posodobljeno: 11. 3. 2021, 07.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?
Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Samski ovni imate priložnost ne samo flirtanja, temveč prave ljubezni, če se boste vsaj malo potrudili. Začutite svojo notranjo strast in željo po druženju in zmenkih.

Bik
Čustva vas bodo prevzela in težko se boste osredotočili na konkretne naloge. Potrebujete stik z naravo, sprostitev in bolj smiselno delo, ki bi vam dalo zadovoljstvo.

Dvojčka
Vse, česar se boste lotili, vam bo uspevalo, zato ne bodite ležerni, aktivirajte se. Pokličite za nove službe, začnite s praktičnim delom, uredite vse kar je moteče za vas.

Rak
Nekaj boste poskušali zakriti, saj vam ne bo jasno, kaj se želi od vas, ne boste pa želeli tega priznati. Optimizem in humor vas bo reševal, a vseeno se pogovorite o vsem.

Lev
Čustveno boste odprti za spremembe in optimistični nad vse, kar se bo dogajalo. Določeni odnosi se bodo pokazali kot zelo dragoceni za vas, kar vam bo dalo še dodatne opore, da boste nadaljevali svojo začrtano pot.

Devica
Malo vam bo dolgčas in razmišljali boste o smislu vsega skupaj. Nekatere stare ideje vas bodo pustile prazne in ne boste mogli več slediti vsemu na star način. Sprostite pričakovanja in sodelujte s sadanjostjo.

Tehtnica
Razgovorili se boste in si s tem pridobili precej prijateljev in neprijateljev, saj ne bodo želeli slišati, kar boste sporočali. Raje se osredotočite na bolj zabavne teme.

Škorpijon
Razmišljali boste o najboljših načrtih in možnostih, da rešite vse naenkrat. Pri tem vas bodo obremenjevala čustva ali določeni ljudje s svojo aragonco do vas.

Strelec
Optimistični boste in se čisto po svoje lotili nekaterih stvari. Ne skrivajte pred domačimi tega početja, saj bodo zaskrbljeni in jezni na vas. Pokažite svoja čustva.

Kozorog
Čustveno boste zmedeni in iskali možnost, da uresničite nekaj, kar je kot iluzija v vas, kot spomin, ki ga zares ne želite realizirati. Zato lahko, da se ljubezenske stvari ne premaknejo. Čas je za iskrenost.

Vodnar
Dobre ideje vam bodo odprle nove poti in iskali boste način, kako jih optimalno realizirati. Pri tem vam bo pomagala starejša oseba, ki pa bo želela sodelovati v tem.

Ribi
Močno boste pridobili na samozavesti. Optimistični boste, saj boste skozi druženje z drugimi in v dobrem sodelovanju pridobivali na moči. Poskrbite tudi za svoje bližnje.