Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Precej nemirni boste  in čakali na potrditve, a sočasno boste želeli, da je vse po vaše. Prav iskali boste nekoga, da bi se sprli z njim in tako pokurili odvečno energijo.

Bik  
Ohranjajte civiliziran ton in se ne jezite tam, kjer ni potrebno. Če ste se že dogovarjali za službo v tujini, obstaja velika možnost, da se bodo pogovori izpeljali v vašo korist.

Dvojčka  
Navidezno boste sproščeni, odprti za spremembe in nihče ne bo posumil, da se v vas dogajajo večje spremembe, da se krepijo želje po popolni spremembi življenja.

Rak  
Zasanjani boste in delovali čisto običajno, a znotraj vas se bodo dogajale spremembe, ki jim boste komajda sledili. Čustveno boste preobremenjeni in reaktivni na vse.

Lev   
Obilica presenečenj, nenavadnih dogodkov vam bo danes razburkala čustva. Sproščeni boste in si srčno odpirali nove poti in nove priložnosti se bodo pokazale.  

Devica  
Umirili se boste in počasi navadili na spreminjajoče se zadeve. Tujina vam bo pri srcu, lahko pa tudi, da se boste vključili v daljše izobraževanje ali poslovno sodelovanje.  

Tehtnica  
Začeli boste vzpostavljati red v svojem življenju in to, kar ste že dlje časa načrtovali, končno tudi izpeljali in bolje organizirali svoj čas. Zadovoljni boste z dogajanjem.

Škorpijon  
Želeli si boste spremembe in res bo že čas za njih, a bo potrebno urediti pretekle zagate. Ne glede na to, kaj ste pustili nedokončano, bo sedaj prišlo na dan.

Strelec   
Optimistični boste in javno ter na skrivaj načrtovali spremembe, saj boste imeli dobre ideje in vseh ne boste želeli deliti z drugimi. Želeli si boste popolne spremembe.

Kozorog   
Ne glede na številne načrte, ne boste mogli ničesar narediti brez, da se ne posvetite odnosom. Odnosi bodo edina dobra in prava pot, da zares uredite svoje življenje.

Vodnar  
Zadihali boste in se odprli spremembam. Možnosti za potovanje v tujino vam bo izzvalo potrebo po prekomernem delu in želeli si boste uspeh za vsako ceno.

Ribi  
Optimalno obdobje, ko boste našli številne možnosti za sodelovanje. Vsi bodo želeli biti povezani z vami in vse, kar se boste želeli pogovoriti, se bo dobro izteklo. Čisti kič.