Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Veliko lažje boste razmišljali in imeli možnosti izraziti svoje ideje in mnenje, kar vas bo usmerilo v čisto drugo smer življenja. Samski ovni povabite simpatijo na sprehod.

Bik  
Če bi se sprostili in umirili, bi hitro ugotovili, kako lepa je lahko ljubezen. Temu je lahko namenjen ta dan, zato ne imejte prevelikih delovnih načrtov, sprostite se.

Dvojčka  
Če vas muči visok pritisk ali ljubosumje, je koristno, da ne nosite rdeče barve ter da se posvetite daljšim sprehodom v naravi. Prav tako vam škodi zadrževanje besed.

Rak  
Začnite se navajati na svoje boljše življenje.  Če je potrebno, si spočijte, a verjetno vam bo strast zakuhala drugačen scenarij in se mu boste z veseljem predali.

Lev  
Dan bo poln izzivov in svoboda vas bo mikala. Domači bodo nasprotovali oz. želeli sodelovati v celotnem vašem prostem času. Zgodaj zjutraj se odpravite v naravo.

Devica  
Pogovarjajte se o idejah, saj se bo iz tega razvilo veliko več, kot bi lahko naredili sami. Odprite se za sodelovanje, to bo vas podprlo pri bolj optimističnem pristopu.

Tehtnica  
Lahko, da se boste odločili pomembne stvari, ne glede na področje življenja. Dobro je, da se navadite na pretok ljubezni in delujete iz nje v vsem, kar počnete in mislite.

Škorpijon  
Priložnost boste imeli osvoboditi nekatere strahove, kar vam bo poglobilo čutenje in boste povsod nastopili bolj umirjeno in celovito. Izkoristite to za začetek sprememb.

Strelec   
Če iščete nove ideje ali načine za poslovni uspeh, se vam bodo odpirale možnosti, s katerimi lahko čisto na novo postavite svojo službo in okrepite blaginjo za življenje.

Kozorog  
Če imate težave z alergijami, potem sproščajte strah in bolj sodelujte z vsem, kar se dogaja okoli vas. Prisluhnite srcu in ljudem, ki so vam blizu in odkrivajte nove stvari.

Vodnar  
Ne poglabljajte se čustveno v vse, kar počnete, saj boste tako lažje organizirati vse potrebno. Čimprej vstanite, da ujamete podporo zvezd, saj bo od tega odvisen dan.

Ribi  
Doživljanje novega vas bo odprlo za kreativnost in za sprejemanje življenja čisto na drugačen način. Lahko, da se boste zaljubili in pri tem sproščeno spreminjali odnose.