Astro

Horoskop za petek, 5. marca

Andreja Novak / 090 77 85
5. 3. 2021, 06.35
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Lažje se boste sprostili, se pogovarjali, a boste manj usmerjeni v konkretne rezultate, saj se vam bo aktivirala volja do pogovorov, do razreševanja in izmenjave idej.

Bik  
Okrepite skrb za fizično telo, saj boste tako tudi čustveno manj občutljivi. Venera namreč prehaja zmanjene rib, kar vas povezuje s svetom na bolj občutljiv način.

Dvojčka
Petek vas bo optimistično in polno aktiviral, zato je smiselno, da sprejemate vse, kar se bo dogajalo, sproščeno in sodelujoče. Pomoč drugih vas bo pozitivno presenetila.

Rak
Čustvena nihanja so prisotna zaradi čustvene navezave na preteklost. A če boste vse,  kar se dogaja želeli doživeti, spustite vse ostalo in se predajte samo sedanjosti.

Lev  
Zaznavajte, kaj vas res osreči, da boste možne spremembe vodili v to smer. Lahko, da bodo bližnji vztrajno nasprotovali, a ker bo za vas to zelo pomembno, boste trmasti. 

Devica  
Danes bodite odprti za vse ideje, vsa povabila, saj bodo odlične energije za vaše poslovne proboje. Mogoče dobite ponudbo za novo službo ali ideje za svoj posel.

Tehtnica  
Odzivajte se na povabila in poslušajte svoj instinkt. Polno ljubezenskih iskric vam bo povzročilo, da boste začutili željo po obnovi strasti in veselja, tako vezani kot samski.

Škorpijon  
Zakaj prelagate pozornost na čustva in ko so tam dobre možnosti, se preumerite na posel? Čas je, da se sprostite tako v ljubezni, kot v poslu in ne komplicirate več toliko.

Strelec   
Pomembno je, da se zavedate smisla pogovora in besed, ter ne mučite več svojih bližnjih, ki čakajo, da jih  osvobodite in razložite svoje načrte in njihovo vlogo v vsem.

Kozorog  
Zanimivo je, da si želite spremem, svobode in sprostitve, a pri tem ne želite ničesar spremeniti. Ne bojite se življenja, temveč sami sebe in svojih globokih, zatrtih čustev.

Vodnar  
Polni boste energije in idej, ki pa jih poskusite usmeriti v projekte, ki bodo koristili vam in vašemu delu ter življenju. Ne skrbite za to, da bodo vsi okoli vas zadovoljni.

Ribi  
Počasi se boste privajali na to, da ni nič narobe, če ni posebne drame ne doma ali v službi in da lahko zares počnete tisto, kar vas veseli. Vsak dan posebej boste srečni.