Astro

Horoskop za sredo, 3. marca

Andreja Novak / 090 77 85
3. 3. 2021, 06.35
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Odlično razpoloženje vam bo pognalo kri po žilah in z dobro voljo se boste lotili vseh sprememb predvsem pa nakupa garderobe. Nujno boste potrebovali nekaj rdečega.

Bik  
Želeli boste pobegniti od vsega, kar vas obremenjuje, ko ste sami. Zato boste iskali družbo, saj ne boste upali pogledati, kaj vas muči in kaj bi bilo dobro spremeniti.

Dvojčka    
Iskali boste možnosti za nekatere podvige v tujini, kar vam bo uspelo. Pri tem bodo ključni prijatelji ali znanci, s katerimi se boste srečali in bodo z veselijem pomagali.

Rak    
Želeli si boste spremeniti izgled in uredili si boste garderobo ter vse potrebne stvari. Vodila vas bo želja po harmoniji in sreči, ki vam bo sledila. Lahko se celo zaljubite. 

Lev  
Ljubezen vam bo pomembna in če je še nimate, boste hrepeneli po njej in po osebi, ki bi vas razumela brez besed. Dovolite vibracijam srca, da vas vodijo v pravo smer.

Devica  
Zdelo se vam bo, da ste zapostavljeni, zato se boste potrudili in se čustveno izpostavili. Rezultati vas bodo osupnili in veseli boste, ko boste dosegli uspeh.

Tehtnica  
Predali se boste določeni nalogi, ki vas bo povezala s širšo javnostjo. Sproščeni boste in ne bo vam  nič težko nič narediti, še posebej, ker boste imeli pomoč in podporo.  

Škorpijon  
Nenavadni občutki vas bodo prevzeli, še posebej ob določenih ljudeh, ki bodo v vas sprožali jezo. Opazujte se in si dovolite spoznati nezadovoljstvo in ga odpravite.  

Strelec   
Vse je pripravljeno za uspehe, zato ne zavlačujte, nadaljujte začrtano pot ne glede na motnje, ki bi se utegnile dogajati. Ohranite zbranost na začeto, pa se vse izpelje.

Kozorog  
Če boste uspešno krmarili med pogovori in sledenjem novostim, se bo vse hitreje spremenilo v uspeh, ki se ga boste težko navadili. Preveč ste navajeni na preteklost.

Vodnar  
V ospredju boste, kar vam bo nenavadno. Okrepila se vam bo samozavest in vas povezala z zanimivimi, a zahtevnimi ljudmi. Nov način dela boste sami vzpostaviti.  

Ribi  
Skozi delovanje z javnostjo bodo kvalitetne spremembe zajele vas in vaše delo. Večjo podporo boste imeli iz ženske smeri, a tudi precej ljubosumja se bo zraven nabralo.