Oven
Možnosti odličnega druženja in tudi realizacije vsega, kar ste v preteklosti načrtovali. Skozi prosti čas se boste z vsemi čisto na novo povezali in sprostili se boste v odnsih.

Bik
Vzemite si čas zase in razmislite o prihodnosti. Oblikujte svoj nov način življenja.
Temperament in zatrta jeza vas bremeni, zato se usmerite pravočasno v spremembe.

Dvojčka
Če ne veste še, kaj bi, nujno naredite finačni načrt za daljše obdobje. Pogovorite se z domačimi, ki vam bodo želeli na vsak način pomagati, kar vas bo prijetno razveselilo.

Rak
Čustveno se sprostite in ne glejte na pričakovanja drugih, temveč samo delujte po svoje in iskreno pokažite svoj intere ter svoja čustva. Ostalo bo sledilo samo po sebi.

Lev
Iskrice strasti vas bodo izzivale, tudi vezane, saj vas bo oseba v vaši bližini čisto prevzela in le s težavo se boste odmaknili od magnetizma, ki se bo čutil med vama.

Devica
Če si želite naraščaj, je to dobro obdobje, prav tako za vplačilo iger na srečo. Zato se sprostite in si dovolite, da se začnejo vam dogajati dobre stvari, ki si jih želite.

Tehtnica
Sprostite se in poskrbite za svoj dober izgled, da boste bolj samozavestni in pripravljeni na pomembna srečanja, ki vas bodo odprla za ljubezen v dvoje.

Škorpijon
Zavedajte se, da kar sedaj počnete, je za daljše obdobje in da bodo vidni rezultati. Zato ne bodite prehitri, razmislite o vsem in glejte, da bo vse iskreno in pošteno.

Strelec
Ne skačite na glavo zavoljo strasti iz pretelosti, da si ne boste pokvarili vsega, kar imate že zgrajenega in stabilnega v odnosih. Sprostite se in počakajte, da se umirite.

Kozorog
Ne glede na to, kakšne načrte imate, vam bo življenje pokazalo svoje. Zato zares ne boste imeli večje izbire, kot da sodelujete prostovoljno z dogajanjem in se zabavate.

Vodnar
Nikakor niste pričakovali tolikšnega sodelovanja z vseh strani, kar vam bo odprlo nove možnosti za čiste spremembe v dobro. Pretiravali boste z delom in želeli uspeh.

Ribi
Lahko, da vas bo nepričakovano zagrabila ljubezen, ki se ji boste z lahkoto predali ter spremenili način življenja. Ne pretiravajte pa z besedami, da ne bo zarečenega kruha.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja